EUROBASKET

Τέλος ο Μίσσας, άμεσα η διάδοχη κατάσταση στην Εθνική

ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÑÙÓÉÁ / EUROBASKET 2017 / GREECE - RUSSIA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÑÙÓÉÁ / EUROBASKET 2017 / GREECE - RUSSIA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η θητεία του Κώστα Μίσσα στην Εθνική Ελλάδας ολοκληρώθηκε στο παιχνίδι με τη Ρωσία. Άμεσα θα κληθεί να αποφασίσει τον αντικαταστάτη του η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Άκουσε πολλά, ήταν ο αποδέκτης των περισσότερων κριτικών, κάποιες από τις οποίες ήταν πέρα για πέρα άδικες. Ο Κώστας Μίσσας ήταν όμως εκεί όταν του ζητήθηκε να καθοδηγήσει την Εθνική στο Eurobasket 2017, όμως η αναμέτρηση με τη Ρωσία ήταν το τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Είναι βέβαιο πως η Ελλάδα θα πάει στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019 με άλλον προπονητή, καθώς ούτε η ΕΟΚ θέλει να συνεχίσει με τον πολύπειρο κόουτς σε αυτή τη θέση, ούτε ο ίδιος αντέχει αυτό το βάρος. Υπενθυμίζουμε πως ταυτόχρονα εργάζεται και στο γυναικείο τμήμα του Ολυμπιακού ως τεχνικός διευθυντής.

Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως η διάδοχη κατάσταση θα αποφασιστεί άμεσα, ίσως και τις επόμενες μέρες, μόλις η σκόνη από τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη Ρωσία καθίσει.

Το όνομα που ακούγεται περισσότερο αυτή τη στιγμή, είναι εκείνο του Ηλία Παπαθεοδώρου. Ο Έλληνας τεχνικός εργάζεται στον ΠΑΟΚ που συμμετέχει στο Basketball Champions League, έχει αφήσει εξαιρετικό έργο στις μικρές εθνικές ομάδες και θεωρείται το φαβορί για τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού στην Ανδρών καθώς το ρόστερ θα ταιριάζει πολύ σε αυτόν και η διοργάνωση της FIBA δεν "ακουμπά" τις ημερομηνίες των αγώνων της Εθνικής.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ