EUROBASKET

Τελειώνει ο Πέτροβιτς από την Κροατία

Τελειώνει ο Πέτροβιτς από την Κροατία

Η Εθνική Κροατίας απέτυχε στο Eurobasket 2017 και φαίνεται πως θα βαδίσει χωριστούς δρόμους με τον Άτσο Πέτροβιτς.

Πέρυσι το καλοκαίρι, η Κροατία έμοιαζε ως το μεγάλο αουτσάιντερ στο προολυμπιακό του Τορίνο, αλλά έκανε την υπέρβαση και κατάφερε να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας, αφήνοντας εκτός την Ελλάδα και την Ιταλία. Κάτι φάνηκε πως αλλάζει στη νοοτροπία ομάδα, με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Άτσο Πέτροβιτς να παίζει τον ρόλο της...

Αυτός ήταν και ο λόγος που παρά τις απουσίες, υπήρχε η αισιοδοξία για κάτι καλό στο Eurobasket 2017. Η Κροατία, όμως, απέτυχε. Αποκλείστηκε στη φάση των “16”, με μία βαριά ήττα από τη Ρωσία (101-78). Η πορεία της ομάδας φαίνεται πως φέρνει αλλαγές, καθώς ο Άτσο Πέτροβιτς αναμένεται να αποχωρήσει από τον πάγκο της Κροατίας.

Πιθανότερος αντικαταστάτης του είναι 38χρονος Άντε Νάζορ, ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει ήδη δουλέψει στη Ζαντάρ και την ΜΖΤ Σκοπίων, ενώ παράλληλα έχει εργαστεί στις μικρές Εθνικές της Κροατίας. Εκείνο που φαίνεται να είναι ο πλέον θερμός υποστηρικτής του Νάζορ είναι ο Ντίνο Ράτζα, ο οποίος έχει σε εκτίμηση τη δουλειά του νεαρού τεχνικού.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ