EUROBASKET

Τα "πρέπει" και τα "μη" για την πολωνική πρόκριση

Τα "πρέπει" και τα "μη" για την πολωνική πρόκριση

Ο Μάικ Τέιλορ υποδεικνύει τα διαδοχικά λάθη που έκαναν οι παίκτες του στον αγώνα με τη Γαλλία, λάθη που δεν πρέπει να επαναληφθούν, αν θέλει η Πολωνία να πάρει το εισιτήριο για τους "16" του Eurobasket (VIDEO).

Η Πολωνία ετοιμάζεται για το σημαντικότερο παιχνίδι των τελευταίων ετών απέναντι στην Ελλάδα, με την ομάδα του Μάικ Τέιλορ να έχει σε λίγες ώρες (6/9, 17:30) τη δυνατότητα να πάρει το τελευταίο εισιτήριο από τον Α' Όμιλο για τους "16" του Eurobasket.

Οι "κόκκινοι", που θα έχουν στη διάθεσή τους τον Έι Τζέι Σλότερ, προετοιμάζονται πυρετωδώς για την αγώνα της χρονιάς με την ελληνική ομάδα, με τον Μάικ Τέιλορ και τους παίκτες του να βρίσκονται στο ξενοδοχείο της αποστολής στο Ελσίνκι, βάζοντας τις τελευταίες... πινελιές. Τεχνικής φύσεως, αφού ξαναβλέπουν τα λάθη τους από τον αγώνα με τη Γαλλία, τον οποίο έχασαν στα σημεία.

Τόσο απέναντι στη Φινλανδία όσο και κόντρα στη Γαλλία, η νίκη χάθηκε στα σημεία. Οριακά προέκυψε το αρνητικό αποτέλεσμα, παρά το γεγονός πως η Πολωνία βρισκόταν μπροστά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Αυτό το κενό θέλει να καλύψει σήμερα (6/9, 17:30) ο Μάικ Τέιλορ, υποδεικνύοντας τα "πρέπει" και τα "μη" στους παίκτες του ενόψει της μονομαχίας με την Ελλάδα.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ