EUROBASKET

Τα power rankings του Ευρωμπάσκετ Γυναικών

Τα power rankings του Ευρωμπάσκετ Γυναικών

Η Ελλάδα θεωρείται η τρίτη χειρότερη ομάδα του φετινού Ευρωμπάσκετ Γυναικών σύμφωνα με τα τελικά power rankings της FIBA. Διαβάστε σε ποιες θέσεις τοποθετούνται οι 16 ομάδες.

Δύο ημέρες απέμειναν για την έναρξη του Ευρωμπάσκετ Γυναικών στην Πράγα (16-25/6) και η Ελλάδα δεν συγκαταλέγεται στις ομάδες που αναμένεται να προκριθούν στη δεύτερη φάση του τουρνουά. Κάθε άλλο... Η FIBA δημοσίευσε σήμερα τα τελικά "power rankings" για το φετινό Ευρωμπάσκετ και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τοποθετήθηκε στη 14η θέση, πάνω μόνο από τη Λευκορωσία και τη Σλοβακία.

" Ούσα σε έναν από τους δυσκολότερους ομίλους, θα έχει πρόβλημα χωρίς τη Ζωή Δημητράκου και την Ολγα Χατζηνικολάου, που ήταν πολύτιμες στην προκριματική φάση. Η προετοιμασία ήταν γλυκόπικρη, και όλα είναι πιθανά με την MVP του 2009 Ευανθία Μάλτση. Η Ελλάδα έχει επίσης μερικά συναρπαστικά ταλέντα και θα μπορούσε να κάνει την έκπληξη" γράφει το σχετικό κείμενο για την ελληνική ομάδα.

Η Ελλάδα βρίσκεται στον 3ο όμιλο του Ευρωμπάσκετ μαζί με Γαλλία (Νο. 1 στα power rankings), Σερβία (Νο. 3) και Σλοβενία (Νο. 8). Στη δεύτερη φάση περνούν οι τρεις καλύτερες ομάδες από κάθε όμιλο.

Το Top 16 του Ευρωμπάσκετ Γυναικών

1. Γαλλία (3ος όμιλος)

2. Ισπανία (1ος όμιλος)

3. Σερβία (3ος όμιλος)

4. Ρωσία (4ος όμιλος)

5. Ιταλία (2ος όμιλος)

6. Τουρκία (2ος όμιλος)

7. Βέλγιο (4ος όμιλος)

8. Σλοβενία (3ος όμιλος)

9. Λετονία (4ος όμιλος)

10. Μαυροβούνιο (4ος όμιλος)

11. Ουκρανία (1ος όμιλος)

12. Ουγγαρία (1ος όμιλος)

13. Τσεχία (1ος όμιλος)

14. Ελλάδα (3ος όμιλος)

15. Λευκορωσία (2ος όμιλος)

16. Σλοβακία (2ος όμιλος)

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ