EUROBASKET

Τα νοκ άουτ ματς προβληματίζουν (και) την Κροατία

Τα νοκ άουτ ματς προβληματίζουν (και) την Κροατία

Κόουτς δεν έχουν ακόμα, οπότε το σχολιασμό για την κλήρωση του Eurobasket 2015 ανέλαβαν παίκτες της Κροατίας. Και είχαν άγχη.

Δεν αναφέρθηκαν σε συγκεκριμένα ονόματα. Αυτό που είπαν οι Κροάτες, για τη μοίρα που τους επιφύλαξε η κλήρωση του Eurobasket 2015 ήταν ότι υπάρχει μια γενικότερη ανησυχία. Από πού προκύπτει;

Ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς εξήγησε από τις ΗΠΑ, όπου δραστηριοποιείται φέτος με τους Νετς, πως " νιώθω ενθουσιασμένος, γιατί θα 'χουμε τον κόσμο μας κοντά μας στη Zagreb Arena. Από την άλλη όμως, με προβληματίζει το γεγονός ότι δεν έχουμε καλό ρεκόρ στα νοκ άουτ παιχνίδια, τα οποία θα διεξαχθούν στη Λιλ".

Ο Λούκα Ζόριτς είχε ένα άλλο θέμα θα θίξει. Πρώτα φυσικά, είπε ότι "η ενέργεια του κόσμου είναι πάντα θετική. Ανυπομονώ να τη ζήσουμε" και μετά στάθηκε στο πρόβλημα του: " Τα δυο πρώτα ματς είναι με τις πιο δυνατές ομάδες του γκρουπ και αυτό δεν είναι κάτι που το λες καλό".

Μόνο ο Κρούνοσλαβ Σίμον ήταν άνετος, εξηγώντας πως "πρέπει να πηγαίνουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Είναι καλό για εμάς ότι παίζουμε στο γήπεδο μας, ειδικά για εμένα που έχω γεννηθεί στο Ζάγκρεμπ. Να είμαστε καλά και θα δούμε τι θα κάνουμε".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ