EUROBASKET

Τα γήπεδα του EuroBasket 2015

Τα γήπεδα του EuroBasket 2015

Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο EuroBasket 2015 (5-20/09) γνωρίζουν ήδη τους αντιπάλους τους, έχουν ένα πρόγραμμα να πορεύονται ενώ πήραν μια πρώτη γεύση και από τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες (VIDEO).

Το EuroBasket 2015 είναι το πρώτο και, ενδεχομένως, το τελευταίο που θα διεξαχθεί σε τέσσερις διαφορετικές χώρες. Έτσι, λοιπόν, τα πέντε γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες της τελικής φάσης θα είναι προσαρμοσμένα στα... χρώματα της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Λετονίας και της Κροατίας!

Στη σχετική αποκάλυψη προχώρησαν σήμερα (23/03) η FIBA, η FIBA Europe και η Connor Sports, δίνοντας στη δημοσιότητα το VIDEO με τα νέα παρκέ.

"Για πρώτη φορά στην ιστορία των EuroBasket, η διοργάνωση θα λάβει χώρα σε τέσσερις χώρες και πέντε διαφορετικά γήπεδα. Τα συγκεκριμένα γήπεδα, λοιπόν, εκφράζουν τη μοναδική ενέργεια που βγάζει το τουρνουά και αποτελούν το τέλειο σκηνικό για αυτή την απαράμιλλη μπασκετική εμπειρία!" εξήγησε ο πρόεδρος της FIBA Europe, Τουργκάι Ντεμιρέλ.

Το EuroBasket 2015 θα διεξαχθεί το διάστημα 5-20 Σεπτεμβρίου ενώ θα δώσει τα εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Ο κάτοχος του τίτλου και ο φιναλίστ θα αγωνιστούν απευθείας στους Αγώνες της Βραζιλίας ενώ οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 3-6, θα συμμετάσχουν στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Η φάση των ομίλων θα διεξαχθεί στο Βερολίνο (Γερμανία), τη Μονπελιέ (Γαλλία), τη Ρίγα (Λετονία) και το Ζάγκρεμπ (Κροατία) ενώ η τελική φάση θα πραγματοποιηθεί στη Λιλ (Γαλλία).

Οι όμιλοι του EuroBasket 2015

Α' όμιλος Β' όμιλος Γ' όμιλος Δ' όμιλος
Γαλλία Ισπανία Κροατία Λιθουανία
Φινλανδία Σερβία Σλοβενία Λετονία
Βοσνία/Ερζεγοβίνη Γερμανία Ελλάδα Ουκρανία
Πολωνία Τουρκία Σκόπια Βέλγιο
Ισραήλ Ισλανδία Γεωργία Τσεχία
Ρωσία Ιταλία Ολλανδία Εσθονία


Δείτε το VIDEO με τα γήπεδα της διοργάνωσης

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ