EUROBASKET

Σβεντ: "Να αλλάξουν τις μπάλες στο επόμενο Eurobasket"

Σβεντ: "Να αλλάξουν τις μπάλες στο επόμενο Eurobasket"

O σταρ της Ρωσίας, Αλεξέι Σβεντ, ρωτήθηκε μετά τον αγώνα με την Τουρκία να πει την άποψή του για τις μπάλες του Eurobasket 2017 και δεν δίστασε να υποστηρίξει ότι δυσκολεύουν τους παίκτες, δίνοντας συνέχεια στην γκρίνια των παικτών επί του θέματος.

Ο Αλεξέι Σβεντ είναι ο τελευταίος (μέχρι τον επόμενο;) που εξέφρασε τον προβληματισμό του για τις μπάλες του Eurobasket 2017. O Ρώσος γκαρντ πήρε την σκυτάλη από τους υπόλοιπους διεθνείς παίκτες, που πριν μερικές ημέρες έκαναν μέσω επιστολής παράπονα στην FIBA για τις μπάλες της διοργάνωσης , υποστηρίζοντας κι αυτός ότι κάνουν δύσκολη την ζωή των παικτών.

Λίγες στιγμές μετά το τέλος του αγώνα με την Τουρκία, όπου είχε οδηγήσει την Ρωσία στη νίκη, σημειώνοντας μάλιστα και το σημαντικότερο καλάθι του αγώνα , ο Σβεντ ρωτήθηκε στην συνέντευξη τύπου την άποψή του για τις μπάλες. Και δεν θέλησε να κρύψει τα συναισθήματά του: " Οι μπάλες δεν είναι καλές. Δε μπορούμε να πιάσουμε τη μπάλα όταν ιδρώνουμε. Ελπίζω στο επόμενο Eurobasket να την αλλάξουν".

Δεδομένου βέβαια ότι δε μπορεί να γίνει κάτι τώρα, αφού η διοργάνωση βρίσκεται σε εξέλιξη, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει στις επόμενες διοργανώσεις.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ