EUROBASKET

Στο Eurobasket ο Ιλιέφσκι

Macedonia's Vlado Ilievski celebrates after scores during their EuroBasket European Basketball Championship bronze medal match against Russia, in Kaunas, Lithuania, Sunday Sept. 18, 2011. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Macedonia's Vlado Ilievski celebrates after scores during their EuroBasket European Basketball Championship bronze medal match against Russia, in Kaunas, Lithuania, Sunday Sept. 18, 2011. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP

Ο Βλάντο Ιλιέφσκι επιστρέφει στην ΠΓΔΜ, αντίπαλο μας στο προσεχές Eurobasket και αποκάλυψε το λόγο αυτού του comeback.

Η Εθνική είναι στο Γ' όμιλο του προσεχούς Eurobasket, σε αυτόν δηλαδή, που θα διεξαχθεί στο Ζάγκρεμπ. Εκεί θα βρεθεί και η ΠΓΔΜ, πρώτη αντίπαλος της "επίσημης αγαπημένης" (5/9). Και θα έχει στη σύνθεση της τον Βλάντο Ιλιέφσκι.

Πώς αποφάσισε να επιστρέψει στην εθνική ο 35χρονος; " Με έπεισε ο κόουτς, Αλεξάντερ Τζίκιτς. Τον ξέρω από τότε που έπαιζα στην Παρτίζαν -από το 1998 έως το 2000, οπότε ο Τζίκιτς ήταν βοηθός προπονητή- και είναι ένας από τους κύριους λόγους που αποφάσισα να φορέσω ξανά τη φανέλα με το εθνόσημο". Η τελευταία φορά που εμφανίστηκε με την ΠΓΔΜ ο 35χρονος πόιντ γκαρντ, ήταν το 2013, στο Eurobasket.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ