EUROBASKET

Στις ΗΠΑ ο Λοτζέσκι

Στις ΗΠΑ ο Λοτζέσκι

Η συμφωνία των Βέλγων με τον Ματ Λοτζέσκι ήταν πολύ συγκεκριμένη: ηγήθηκε της πρόκρισης στο Eurobasket 2015 και δεν θα παραστεί στο τελευταίο ματς των προκριματικών. Πού θα πάει;

Το τελευταίο παιχνίδι του Βελγίου, για τα προκριματικά του Eurobasket 2015, είναι αυτό της Τετάρτης (27/8), στη Δανία.

Ο στόχος ωστόσο, επετεύχθη και μετά το 73-99 στη Λευκορωσία, οι "Lions" βρέθηκαν στο ερχόμενο Πανευρωπαϊκό, καθώς ό,τι και αν γίνει στο φινάλε, ακόμα και αν χάσουν, θα προκριθούν ως μέλη της λίστας των " καλύτερων δεύτερων".

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Ματ Λοτζέσκι δεν θα παραστεί στη λήξη της διαδικασίας. Για την ακρίβεια, αναχώρησε σήμερα (25/8) από το Βέλγιο, με προορισμό τις ΗΠΑ, για τον τελευταίο... κύκλο των διακοπών του, πριν ενσωματωθεί στον Ολυμπιακό. Όπως ενημέρωσε ο Ζακ Λεντούρ, μάνατζερ του Βελγίου " όλα έγιναν, βάσει πλάνου. Στη μακράς διαρκείας συζήτηση που είχε αυτό το καλοκαίρι με τον Ματ και τον εκπρόσωπο του, επέμεινα να έλθει κοντά μας για να βοηθήσει να υλοποιήσουμε το στόχο της πρόκρισης. Συμφωνήσαμε πως μόλις γινόταν αυτό, εκείνος θα ήταν ελεύθερος υπηρεσιών. Είμαι ευτυχής για όσα έκανε στη νίκη επί της Λευκορωσίας (4/4 βολές, 6/7 διπ. και 4/7 τριπ., 2 ριμπ., 2 ασίστ, 2 κλεψ. και μόλις 1 λάθος, σε 29'). Ήταν απλά εκπληκτικός".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ