EUROBASKET

Στις 30/6 θα "βγει" η 12αδα των Ισπανών

Στις 30/6 θα "βγει" η 12αδα των Ισπανών

Ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας μπάσκετ, Χοσέ Λουίς Σάεθ χαρακτήρισε "εκπληκτικό νέο" ότι ο Νίκολα Μίροτιτς έθεσε εαυτόν στις υπηρεσίες των "φούριας ρόχας". Αν θα είναι στη λίστα; Θα δούμε!

Ο Νίκολα Μίροτιτς πήρε την πρωτοβουλία και ενημέρωσε πως αν η Ισπανία τον χρειάζεται στο προσεχές Eurobasket, εκείνος είναι διατεθειμένος να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο της . Έμενα να δούμε τι θα πουν οι καθ' ύλην αρμόδιοι, αυτοί δηλαδή που θα καταλήξουν στους παίκτες που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα στο τουρνουά.

Ο πρόεδρος της FEB, Χοσέ Λουίς Σάεθ κλήθηκε να απαντήσει σε αυτήν την ερώτηση. Αυτό που είπε πριν από όλα, ήταν ότι "η λίστα με τους διεθνείς θα γίνει γνωστή στις 30/6". Μετά πρόσθεσε πως "η διαθεσιμότητα του Μίροτιτς είναι πολύ καλό νέο, γιατί είναι εκπληκτικός παίκτης. Καλωσορίζουμε την απόφαση του, γιατί ξέρουμε πως δεν ήταν εύκολη για τον Νίκο". Βλέπετε, το είχε πάρει απόφαση ότι οι Ισπανοί δεν θα τον καλέσουν ποτέ. Παρ' όλα αυτά, ο Σέρχι Ιμπάκα ενημέρωσε πως θα απέχει φέτος -λόγω τραυματισμών- και άρα άνοιξε η θέση του "νατουραλιζέ". Ο Σάεθ στάθηκε στη σημασία του Eurobasket " διότι δίνει θέσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Θα είναι δύσκολη διοργάνωση και όσους περισσότερους παίκτες έχουμε, τόσο καλύτερο". Σε ερώτηση αν ζήτησε ο Μίροτιτς να παίξει φέτος, ώστε να είναι και το 2016 στο Ρίο, ο Σάεθ είπε "δεν έχει ζητήσει κάτι, όπως εμείς δεν έχουμε προτείνει τίποτα".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ