EUROBASKET

Στη λίστα του Τζόρτζεβιτς ο Μαριάνοβιτς

Detroit Pistons center Boban Marjanovic is seen during the second half of an NBA basketball game against the Washington Wizards, Monday, April 10, 2017, in Auburn Hills, Mich. (AP Photo/Carlos Osorio)
Detroit Pistons center Boban Marjanovic is seen during the second half of an NBA basketball game against the Washington Wizards, Monday, April 10, 2017, in Auburn Hills, Mich. (AP Photo/Carlos Osorio) AP

Ο πάγος έλιωσε ανάμεσα σε Σάσα Τζόρτζεβιτς και Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, με τον δεύτερο να επιστρέφει στην εθνική ομάδα της Σερβίας, σύμφωνα με σερβική ιστοσελίδα.

Μετά από δύο χρόνια γεμάτα κόντρα και εκατέρωθεν δηλώσεις, φαίνεται πως οι σχέσεις του Σάσα Τζόρτζεβιτς με τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς αποκαταστάθηκαν. Αυτό υποστηρίζει τουλάχιστον μία σερβική ιστοσελίδα, που αναφέρει πως το όνομα του θηριώδους σέντερ βρίσκεται στη λίστα που θα ανακοινώσει ο ομοσπονδιακός τεχνικός των "όρλοβι" για το EuroBasket.

Το " Mozzart Sport " αποκάλυψε την πρόθεση του πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού να έχει κοντά του τον παίκτη των Detroit Pistons, αφήνοντας στην άκρη όσα έγιναν πέρσι και πρόπερσι. Όπως αναφέρεται μάλιστα, ο ύψους 2μ22 έχει ενημερώσει εδώ και καιρό πόσο θέλει να βοηθήσει την εθνική ομάδα της χώρας του, μετά από μία σεζόν με μικρό χρόνο συμμετοχής. Με τη λίστα να ανακοινώνεται τη Δευτέρα (19/6) ο χρόνος αναμονής για την επιβεβαίωση (ή μη) είναι κοντά, την ίδια ώρα που ο Νίκολα Γιόκιτς ακόμη δεν έχει διευκρινίσει τί θα κάνει.

Ο φόργουορντ/σέντερ των Denver Nuggets βρίσκεται αυτή την περίοδο στη χώρα του, για να κάνει ατομικές προπονήσεις, δίχως όμως να έχει αποσαφηνίσει αν θα είναι διαθέσιμος για το EuroBasket. Η δική του περίπτωση απασχολεί πλέον περισσότερο από κάθε άλλη τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Σερβίας, με την εγχώρια ομοσπονδία να εκδίδει ακόμη κι ανακοίνωση για το θέμα . Σε περίπτωση που το όνομά του βρίσκεται επίσης στη λίστα του "Σάλε", τότε θα αρχίσουν τα προβλήματα για εκείνον, ειδάλλως θα έχει πάρει μήνυμα πως δεν υπολογίζεται ενδεχομένως για τα επόμενα χρόνια.

Θυμίζουμε ότι η Σερβία βρίσκεται στον Δ' Όμιλο του EuroBasket (Κωνσταντινούπολη), μαζί με την Τουρκία, τη Ρωσία, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Λετονία και το Βέλγιο.

AP Photo/Carlos Osorio

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ