EUROBASKET

Σρμπινόφσκι: "Δίκαια νίκησε η Ελλάδα"

Σρμπινόφσκι: "Δίκαια νίκησε η Ελλάδα"

Ο προπονητής των Σκοπίων έδωσε συγχαρητήρια στην Ελλάδα για τη νίκη της, έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και αποκάλυψε τα προβλήματα με τα οποία έπαιξαν οι Ιλιέφσκι και Χέντριξ (VIDEO).

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο προπονητής των Σκοπίων, Μαργιάν Σρμπινόφσκι, συνεχάρη την Ελλάδα για τη δίκαιη νίκη της. Έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, χαρακτήρισε ματς κλειδί το επόμενο παιχνίδι τους κόντρα στην Ολλανδία και επεσήμανε πως ο Ιλιέφσκι αγωνίστηκε με πυρετό, αλλά και πως ο Χέντριξ είχε ενοχλήσεις στο πόδι.

Ο προπονητής των Σκοπίων είπε τα εξής: "Θέλω να συγχαρώ την Ελλάδα για αυτή τη δίκαιη νίκη της. Έπαιξε καλύτερα από εμάς. Παίξαμε ικανοποιητικά για τρία δεκάλεπτα. Είχαμε πρόβλημα στα ριμπάουντ, αλλά και στα πικ-εν-ρολ του αντιπάλου μας. Βέβαια είχαμε και κάποιες καλές στιγμές μέσα στο παιχνίδι.

Δύο-τρεις φορές που ξέφυγαν στο σκορ με διψήφιο αριθμό, καταφέραμε να πλησιάσουμε την Ελλάδα. Στα τελευταία δέκα λεπτά όμως ήμασταν κακοί και αυτό που έκανα ήταν να προφυλάξω κάποιους σημαντικούς παίκτες μας για το αυριανό ματς, το οποίο είναι σημαντικό για εμάς κόντρα στην Ολλανδία, στην προσπάθεια που κάνουμε ώστε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Είναι παιχνίδι-κλειδί για εμάς αυτό.

Θέλω να τονίσω πως ο αρχηγός μας απόψε, ο Ιλιέφσκι, αγωνίστηκε με πυρετό. Όσον αφορά τον Χέντριξ, αγωνίστηκε με ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού, καθώς είχε ενοχλήσεις στο πόδι του. Είμαι ικανοποιημένος πάντως από την προσπάθεια των παικτών μου κόντρα στην Ελλάδα. Θα πρέπει όμως γρήγορα να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε ενόψει Ολλανδίας. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά για το αυριανό παιχνίδι".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ