EUROBASKET

Σρέντερ: "Ο Φλέμινγκ στο ημίχρονο τα άλλαξε όλα"

Σρέντερ: "Ο Φλέμινγκ στο ημίχρονο τα άλλαξε όλα"

Ο γκαρντ της Γερμανίας, Ντένις Σρέντερ, υποστήριξε στο Sport24.gr πως οι οδηγίες του προπονητή του, Κρις Φλέμινγκ, στο ημίχρονο του αγώνα με τη Γαλλία τον… ξεμπλόκαραν κι έτσι βοήθησε την ομάδα του να πάρει την πρόκριση.

Οι εντολές του προπονητή του, Κρις Φλέμιγνκ, να γίνει πιο "επιθετικός" στο παιχνίδι του, βοήθησαν τον Ντένις Σρέντερ να ανεβάσει την απόδοση του στο δεύτερο ημίχρονο εναντίον της Γαλλίας και μαζί με τον Ντάνιελ Τάις, να οδηγήσουν τη Γερμανία στην επόμενη φάση του Eurobasket 2017 .

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΛΛΟΣ

Ο Ντένις Σρέντερ εξήγησε πώς μετά το ημίχρονο του αγώνα με τη Γαλλία ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του βοηθώντας τη Γερμανία να πάρει την πρόκριση στους "8" του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα ο 23χρονος γκαρντ δήλωσε: " Στα πρώτα είκοσι λεπτά οι Γάλλοι έκαναν εξαιρετική δουλειά πάνω μου με την άμυνα που έπαιζαν. Είχαν καταφέρει να με παγιδεύσουν. Ο προπονητής μου στο ημίχρονο μου είπε να είμαι πιο "επιθετικός" στο παιχνίδι μου, να προσπαθώ να ξεφεύγω από τις παγίδες τους και όπως είδατε αυτό δούλεψε".

Για τη νίκη της ομάδας του και την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης ο 23χρονος γκαρντ υποστήριξε: " Είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε αυτή τη νίκη. Ήταν αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας. Όλοι βοήθησαν σε άμυνα και επίθεση. Παίξαμε ως ομάδα".

Όσο για το τι περιμένει να φέρει η συνέχεια του Eurobasket 2017 στη Γερμανία ο Ντένις Σρέντερ είπε: " Κοιτάμε τη διοργάνωση παιχνίδι με παιχνίδι. Κάθε κατοχή που έχουμε ξεχωριστά και θα δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε".

Ο γκαρντ των Ατλάντα Χοκς έδειξε να είναι έτοιμος και για την επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, λέγοντας: " Ήρθαμε εδώ για να αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους μας ως ομάδα και θα δούμε τι θα γίνει".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ