EUROBASKET

"Σπανούλης, το αστέρι της Ελλάδας"

"Σπανούλης, το αστέρι της Ελλάδας"
INTIME SPORTS

Η επίσημη ιστοσελίδα του φετινού Ευρωμπάσκετ αναλύει το προφίλ της ελληνικής ομάδας, χαρακτηρίζοντας τον Σπανούλη ως το αστέρι της Εθνικής, τονίζοντας πως σαν σύνολο διαθέτει βάθος στον πάγκο.

Η επίσημη ιστοσελίδα της φετινής διοργάνωσης, eurobasket2015.org , αναλύει το αγωνιστικό προφίλ της Εθνικής μας ομάδας, όπως και των άλλων ομάδων που θα λάβουν μέρος στο τουρνουά.

Συγκεκριμένα γράφει τα εξής...

Η περίοδο προετοιμασίας της Ελλάδας: "Στην αρχή η Ελλάδα ηττήθηκε από το Βέλγιο, αλλά και από την Τουρκία. Όμως, η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη πραγματοποίησε ένα δυνατό τελείωμα στα φλικά ματς, κερδίζοντας τόσο το τουρνουά στη Ξάνθη, όσο και εκείνο στην Αθήνα, σημειώνοντας μόνο νίκες".

Ο παίκτης-αστέρι της Εθνικής μας: "O Βασίλης Σπανούλης επιστρέφει στην Εθνική Ελλάδας και παίρνει τα ηνία μιας ομάδας η οποία δείχνει έτοιμη ώστε να δοξαστεί σε αυτό το τουρνουά, έχοντας ετοιμοπόλεμο και πάλι τον ηγέτη της".

Δυνατά σημεία και αδυναμίες της ομάδας: "O Kατσικάρης έχει δημιουργήσει μία ομάδα, η οποία διαθέτει ένα σύνολο παικτών που προσφέρει βάθος στον πάγκο, εμπειρία, αλλά και το πνεύμα του νικητή, σε κάθε θέση. Πέρα από την επιστροφή του "στρατηγού" Βασίλη Σπανούλη στην ομάδα, βάλτε σε αυτό το "μείγμα" και τη δυναμική παρουσία του Έλληνα σέντερ, Κώστα Κουφού, ο οποίος επίσης επέστρεψε στην Εθνική.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ