EUROBASKET

Σπανούλης: "Σεβασμός και αγάπη"

Σπανούλης: "Σεβασμός και αγάπη"
INTIME SPORTS

Μετά το τέλος του αγώνα με τη Σλοβενία, ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για το κλίμα που υπάρχει στις τάξεις της Εθνικής ομάδας, ενώ τόνισε πως σημασία έχει η προσαρμοστικότητα στις απαιτήσεις κάθε αγώνα.

Η νίκη επί της Σλοβενίας (83-72) έφερε την Εθνική ομάδα στην κορυφή του Γ' ομίλου, που της δίνει τη δυνατότητα να ηρεμήσει και να καταστρώσει τα πλάνα της για το πρώτο χιαστί παιχνίδι του Eurobasket. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στη μικτή ζώνη, λέγοντας αρχικά

" Έχουμε παίξει με διαφορετικές σχολές μέχρι στιγμής. Παίξαμε κατά διαστήματα καλό μπάσκετ. Σημαντικό είναι να ξέρουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, με διαφορετικό τρόπο. Παίζουμε ομαδικό μπάσκετ. Συνέχεια προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη λύση. Περιμέναμε την αντεπίθεση της Σλοβενίας, παρουσιαστήκαμε έτοιμοι", ενώ συνέχισε αναφερόμενος στην ποιότητα της Εθνικής ομάδας:

" Έχουμε δώδεκα ετοιμοπόλεμους παίκτες. Σημασία έχει να βοηθούν όλοι. Ο καθένας με περηφάνια και με την τιμή του να φοράς το εθνόσημο στο στήθος, πρέπει να δίνει τα πάντα, είτε παίζει ένα λεπτό είτε σαράντα. Τερματίσαμε πρώτοι στον όμιλο. Κάθε φορά που πατάμε το παρκέ δίνουμε το 100% των δυνάμεών μας. Οφείλουμε να ακολουθούμε τις αποφάσεις του κόουτς και να κάνουμε αυτό που πρέπει. Σημασία έχει να βελτιωνόμαστε. Είτε παίζουμε καλά ή όχι, πρέπει να βρούμε τρόπους να κερδίζουμε".

Όσο για τη δική του παρουσία στο παρκέ, είπε: " Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου. Υπάρχει σεβασμός και αγάπη μεταξύ μας. Πολλά παιδιά σκοτώνονται για να κάνουν σκριν για να βγω ξεμαρκάριστος. Αυτό είναι η ουσία της ομάδας. Οφείλω κάθε φορά που μπαίνω το γήπεδο, να κάνω το καλύτερο που μπορώ για να κερδίσει η ομάδα μου".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ