EUROBASKET

Σοκ στη Σλοβενία με Γκόραν Ντράγκιτς

Σοκ στη Σλοβενία με Γκόραν Ντράγκιτς
INTIME SPORTS

Ο Γκόραν Ντράγκιτς θα απέχει -κατά τα φαινόμενα- από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Σλοβενίας το φετινό καλοκαίρι. Διαβάστε τον λόγο.

Αν υπάρχει μία περίπτωση να φτάσει μέχρι το βάθρο η Σλοβενία, αυτή προϋποθέτει την παρουσία του Γκόραν Ντράγκιτς στο ρόστερ. Απ ότι φαίνεται όμως, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει. Ο πόιντ γκαρντ των Μαϊάμι Χιτ θα μείνει -σύμφωνα με τις ενδείξεις- εκτός Eurobasket, μετά από σχετική αίτηση του Πατ Ράιλι.

Ο πρόεδρος του οργανισμού συναντήθηκε με τον Γκόραν Ντράγκιτς πριν από μερικές ημέρες, με κύριο θέμα συζήτησης τη νέα αγωνιστική περίοδο. Κοινός παρονομαστής; Η παρουσία του στο Eurobasket, εκεί όπου ο Πατ Ράιλι δεν θέλει να βρίσκεται ο παίκτης του. Σύμφωνα μάλιστα με το Yahoo!Sports, η επιθυμία του πρόκειται να υλοποιηθεί, με τον 29χρονο πόιντ γκαρντ να λέει "όχι" στη Σλοβενία. Αφενός γιατί πρέπει να δικαιολογήσει τα 85 εκατομμύρια δολάρια που ξόδεψαν οι Μαϊάμι Χιτ για να τον κρατήσουν στο δυναμικό τους, αφετέρου γιατί μέσα στον επόμενο μήνα περιμένει τη γέννηση του παιδιού του.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ