EUROBASKET

Σοκ με Λεκαβίτσιους! Έσπασε το πόδι του ο Λιθουανός!

Σοκ με Λεκαβίτσιους! Έσπασε το πόδι του ο Λιθουανός!

Εκτός Eurobasket 2017 θα μείνει ο Λούκας Λεκαβίτσιους, ο οποίος έσπασε τελικά το πόδι του στο φιλικό της Λιθουανίας με την Ισλανδία.

Πολύ άσχημα είναι τα νέα που έρχονται από τη Λιθουανία, καθώς ο Λούκας Λεκαβίτσιους έσπασε τελικά το πόδι του (κάταγμα στο μετατάρσιο) στη διάρκεια του φιλικού με την Ισλανδία και θα χάσει το Eurobasket 2017. Ο πλέι μέικερ του Παναθηναϊκού θα αντικατασταθεί από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Νταΐνιους Αντομάιτις που είχε καταλήξει στους 12 "εκλεκτούς", καθώς στο ρόστερ υπάρχει μόλις ένας άσος, ο Μάντας Καλνιέτις.

Ο Λεκαβίτσιους πρόλαβε να παίξει κάτι λιγότερο από πέντε λεπτά, πριν αποχωρήσει από το γήπεδο με προορισμό το πλησιέστερο νοσοκομείο. Τη θέση του θα πάρει ο Άντας Γιουσκεβίτσιους, ενώ κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αυτή τη στιγμή τις σκέψεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού που προόριζαν τον νεαρό αθλητή για τη θέση του backup του Νίκου Καλάθη. Οι επόμενες μέρες, ίσως και οι αμέσως επόμενες ώρες βοηθήσουν για την εξαγωγή συμπερασμάτων στη συγκεκριμένη υπόθεση.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ