EUROBASKET

Σλούκας: "Θα είναι δυνατό το τεστ με την Κροατία"

Σλούκας: "Θα είναι δυνατό το τεστ με την Κροατία"
INTIME SPORTS

Ο Σλούκας εξέφρασε την ενόχληση του για το γεγονός πως οι Σκοπιανοί δεν σεβάστηκαν τον εθνικό μας ύμνο, τόνισε πως η Ελλάδα πατάει καλά στο παρκέ και χαρακτήρισε δυνατό το τεστ της Κυριακής κόντρα στη Κροατία.

Ο Κώστας Σλούκας πραγματοποίησε καλή εμφάνιση κόντρα στα Σκόπια, καθώς στον χρόνο που αγωνίστηκε (13 λεπτά) βοήθησε την Ελλάδα, προσφέροντας 9 πόντους και 3 ασίστ, δίχως μάλιστα να χάσει σουτ (3/3δ, 1/1τρ) και δίχως να κάνει λάθος.

Στις δηλώσεις του ο 25χρονος γκαρντ είπε τα εξής για τη νίκη της Ελλάδας επί των Σκοπίων με σκορ 65-85: " Η αλήθεια είναι ότι υπήρχε ένα άγχος, και λόγω της ιδιαιτερότητας του αγώνα. Ήμασταν φαβορί, κακά τα ψέματα. Είναι πολύ σημαντικό το ότι ξεκινήσαμε με το δεξί. Η ομάδα θα βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι.

Είναι σημαντικό να κερδίζει, και για λόγους ψυχολογίας. Αύριο έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Κροατία. Η αλήθεια είναι ότι κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Η Εθνική δείχνει να πατάει καλά. Υπάρχει η γνωστή... κόντρα με τα Σκόπια. Προσωπικά με πείραξε το ότι γιούχαραν στο Εθνικό μας ύμνο.

Σε ότι αφορά την Κροατία, είναι μια πλήρης ομάδα. Θα είναι ένα πολύ δυνατό τεστ για εμάς. Σε ορισμένα παιχνίδια τα σχήματα βγαίνουν, σε άλλα όχι. Σήμερα δούλεψαν τα περισσότερα σχήματα που χρησιμοποίησε ο κόουτς. Γι' αυτό κερδίσαμε μια σχετικά έτοιμη ομάδα".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ