EUROBASKET

Σκαριόλο: "Κίνητρο οι 27.000 Γάλλοι!"

Σκαριόλο: "Κίνητρο οι 27.000 Γάλλοι!"

Οι Ισπανοί προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Eurobasket για 9η σερί διοργάνωση και ο Σέρτζιο Σκαριόλο εξήγησε ότι οι 27.000 Γάλλοι που θα βρεθούν αύριο (17/9, 22:00) στο "Pierre-Mauroy" αποτελούν έξτρα κίνητρο για τη "φούρια ρόχα".

Η Ισπανία του Σέρτζιο Σκαριόλο διεκδικεί την πρόκριση στον τελικό του 39ου Eurobasket απέναντι στη Γαλλία. Την ομάδα που την απέκλεισε στα προημιτελικά του περσινού Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Μαδρίτη, υποχρεώνοντας τους Ίβηρες στο μεγαλύτερο κάζο της σύγχρονης ιστορίας τους!

Την ίδια στιγμή, ο Ιταλός προπονητής δεν δείχνει να... αγχώνεται ιδιαίτερα για το γεγονός ότι το επιβλητικό "Pierre-Mauroy" της Λιλ θα είναι κατάμεστο! "Οι 27.000 Γάλλοι που θα βρεθούν απέναντί μας είναι ίσως το κίνητρο που ψάχνουμε. Βιώσαμε έναν οδυνηρό αποκλεισμό πέρσι, μπροστά στον κόσμο μας. Θα υπάρξουν αντιδράσεις, ανάλογα με την προσωπικότητα της κάθε ομάδας".

Εν συνεχεία μίλησε για την πρόκριση επί της της Ελλάδας στα ημιτελικά του τουρνουά. "Η ομάδα μας έχει ωριμάσει σε πνευματικό επίπεδο, έχει βρει τη χημεία της ενώ οι παίκτες μας έχουν κατανοήσει τους ρόλους τους". Ρώτησαν, μάλιστα, τον Σκαριόλο για τον Πάου Γκασόλ και τον Τόνι Πάρκερ, ο οποίος... αφηνιάζει κόντρα στους Ισπανούς .

"Δεν θέλω να δω το παιχνίδι ως μια αναμέτρηση μεταξύ των δυο. Αύριο θα αναμετρηθούν δυο ομάδες και όχι συγκεκριμένοι παίκτες. Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τους υπόλοιπους, ο Πάρκερ είναι ένας παίκτης που βελτιώνει τους συμπαίκτες του".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ