EUROBASKET

Σέρχιο Ροντρίγκεθ: "Θέλαμε το χρυσό, τώρα πάμε για το χάλκινο"

Σέρχιο Ροντρίγκεθ: "Θέλαμε το χρυσό, τώρα πάμε για το χάλκινο"

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ παραδέχθηκε με δηλώσεις του ότι υπάρχει απογοήτευση στην Ισπανία για τον αποκλεισμό από την Σλοβενία στον ημιτελικό του Eurobasket, ωστόσο όλοι πλέον στην ομάδα σκέφτονται μόνο τον μικρό τελικό και το χάλκινο μετάλλιο.

Η Ισπανία έχει συνηθίσει να "παλεύει" για το χρυσό μετάλλιο. Το γεγονός εξάλλου ότι τα τελευταία 14 χρόνια μετράει 3 χρυσά , 2 αργυρά και 1 χάλκινο μετάλλιο σε 7 Eurobasket το αποδεικνύουν. Ο αποκλεισμός λοιπόν από την Σλοβενία στον ημιτελικό της φετινής διοργάνωσης τους απογοήτευσε. Ήδη ωστόσο αν κρίνει κανείς από τις δηλώσεις του Σέρχιο Ροντρίγκεθ όλοι κοιτάζουν την επόμενη μέρα.

Μιλώντας σε ισπανικά μέσα ο γκαρντ της ΤΣΣΚΑ δήλωσε χαρακτηριστικά ενόψει του αυριανού (17/9) μικρού τελικού κόντρα στην Ρωσία: " Είναι δύσκολο να χωνέψουμε την ήττα από την Σλοβενία όταν είχαμε τόσο μεγάλη επιθυμία να κατακτήσουμε το χρυσό μετάλλιο. Ο αγώνας αυτός όμως ανήκει ήδη στο παρελθόν και πρέπει να δούμε τι κάναμε λάθος και να ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι, όπου ο στόχος είναι πλέον το χάλκινο μετάλλιο. Αυτός είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε".

Στην συνέχεια μάλιστα ο "Τσάτσο" τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να χρησιμοποιήσουν ως παράδειγμα τις προηγούμενες φορές που απέτυχαν να προκριθούν στον τελικό, αλλά κατάφεραν παρόλα αυτά να κατακτήσουν το χάλκινο μετάλλιο: " Έχουμε το παράδειγμα από τους περσινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αλλά και του Eurobasket του 2013, όταν χάσαμε από την Γαλλία, αλλά κερδίσαμε την Κροατία στον μικρό τελικό. Είναι ξεκάθαρο ότι ο στόχος μας ήταν το χρυσό μετάλλιο, αλλά στο σημείο που βρισκόμαστε ο στόχος πλέον είναι το χάλκινο".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ