EUROBASKET

Σερμαντίνι: "Δεύτερη πατρίδα μου η Ελλάδα!"

Σερμαντίνι: "Δεύτερη πατρίδα μου η Ελλάδα!"
Σερμαντίνι INTIME SPORTS

Ο Γκιόργκι Σερμαντίνι μίλησε αποκλειστικά στο Sport24.gr, αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη και τους συμπαίκτες του στην Εθνική ομάδα και δεν ξεχνάει όσα έζησε σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό (VIDEO).

Η Γεωργία είναι η μόνη ομάδα στο τρίτο γκρουπ του Ευρωμπάσκετ η οποία δεν έχει καταφέρει να κάνει νίκη και μετά το ρεπό θα βρεθεί στο δρόμο της Εθνικής μας. Οι Γεωργιανοί γνωρίζουν πολύ καλά το δύσκολο έργο που τους περιμένει, κάτι το οποίο παραδέχτηκε και ο Γκεόργκι Σερμαντίνι μιλώντας στο Sport24.gr ενώ ήρθαν στο μυαλό του αναμνήσεις απ’ όσα έχει ζήσει στη χώρα μας.

Ζάγκρεμπ, αποστολή: Γιώργος Οικονόμου

Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε, πως ο Σερμαντίνι έχει αγωνιστεί τόσο στον Παναθηναϊκό το 2009, όσο και τον Ολυμπιακό το 2013 όπου έχει πανηγυρίσει δύο φορές την κατάκτηση της Εuroleague.

« Τώρα παίζουμε απέναντι στην Ελλάδα. Είναι μία πραγματικά πολύ καλή ομάδα. Έχουμε δει πως αγωνίζονται, παίζουν καταπληκτικά. Διαθέτει 12 παίκτες κορυφαίου επιπέδου, που αγωνίζονται σε μία από τις καλύτερες ομάδες. Πρέπει να έρθουμε στο επόμενο παιχνίδι και παίξουμε, σίγουρα δεν είναι εύκολο να παίζεις απέναντι στην Ελλάδα», σχολίασε αρχικά ο Σερμαντίνι που πραγματοποίησε καλή εμφάνιση απέναντι στη Σλοβενία και πρόσθεσε: « Θέλω να τους ευχηθώ καλή επιτυχία καθώς είναι από τις καλύτερες ομάδες στο τουρνουά και σίγουρα θα παλέψουν για να είναι στο τελικό και να κατακτήσουν το χρυσό μετάλλιο».

Όσο για τους Έλληνες παίκτες που γνωρίζει πολύ καλά, ο 26χρονος σέντερ που θα αγωνίζεται στην Ανδόρα τη νέα σεζόν είπε: « Τους ξέρω αλλά όπως σας είπα, ξεκινούν με τον Σπανούλη και τελειώνουν με τους ψηλούς. Είναι πολύ καλοί, εμείς πρέπει να σταματήσουμε τον Σπανούλη, τον Καλάθη, πρέπει να παίξουμε…»

Όσο για τις αναμνήσεις του από την Ελλάδα, χωρίς να χάνει το χαμόγελό του υποστήριξε: « Θυμάμαι τα πάντα! Το Πρωτάθλημα Ευρώπης με τον Παναθηναϊκό κι εκείνο με τον Ολυμπιακό. Τους θυμάμαι όλους και στις δύο ομάδες. M’ αρέσουν οι Έλληνες και επίσης είπα όταν πήγα στον Ολυμπιακό, πως είναι η δεύτερη πατρίδα μου. Μ’ αρέσει πάρα πολύ η Αθήνα και οι Έλληνες».

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ