EUROBASKET

Σεϊμπούτις: "Είχαμε τον έλεγχο, δείξαμε ψυχραιμία"

Σεϊμπούτις: "Είχαμε τον έλεγχο, δείξαμε ψυχραιμία"

Ο Σεϊμπούτις μίλησε για την πρόκριση της Λιθουανίας στον τελικό κόντρα στην Ισπανία, μιλώντας τόσο για το πως νίκησαν την Σερβία, όσο και για το παιχνίδι απέναντι στον εκπληκτικό Γκασόλ.

Ο Ρεϊνάλντας Σεϊμπούτις ήταν ψύχραιμος στο τέλος του ημιτελικού κόντρα στη Σερβία, σημειώνοντας πολύτιμες βολές λίγο πριν την λήξη της αναμέτρησης. Στις δηλώσεις του μίλησε πως το η "Λιέτουβα" κέρδισε" τους "πλάβι", αλλά και για τον σπουδαίο Πάου Γκασόλ που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του στον μεγάλο τελικό.

Συγκεκριμένα, είπε τα εξής: "Η Σερβία ήταν αήττητη, είχε παίξει πολύ καλό μπάσκετ και πρόκειται για μια πολύ ποιοτική ομάδα. Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Ξέραμε πως το πιο σημαντικό είναι να περιορίσουμε τον ρυθμό τους, να σταματήσουμε όσο μπορούμε τον Τεόντοσιτς και έχουμε μεγάλη προσήλωση από την αρχή ως το τέλος. Το καταφέραμε, είχαμε τον έλεγχο και στο τέλος δείξαμε την απαιτούμενη ψυχραιμία και καθαρό μυαλό".

Για τις κρίσιμες βολές: “Εκείνη την στιγμή δεν σκέφτεσαι τίποτα. Μόνο πως πρέπει να σουτάρεις σωστά και να μπούνε! Όταν κάνεις μια τέτοια επιτυχία δεν έχει σημασία η ατομική απόδοση”.

Για τον τελικό απέναντι στην Ισπανία του Γκασόλ: “Ήταν πολύ δύσκολο για μας να φτάσουμε ως εδώ. Για αυτό πανηγυρίσαμε τόσο έντονα την πρόκριση στον τελικό και τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Όταν παίζεις σε ένα τελικό, σκέφτεσαι μόνο την νίκη. Πρέπει να παίξουμε ακόμα καλύτερα και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε με τον Πάου Γκασόλ. Κάνει απίστευτα πράγματα, παίζει σαν να βρίσκεται στο πικ της καριέρας του”.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ