EUROBASKET

Σαρίτσα: "Περίμενα να έρθει ο Ιλιασόβα"

Σαρίτσα: "Περίμενα να έρθει ο Ιλιασόβα"

Ο τεχνικός της εθνικής Τουρκίας, Ουφούκ Σαρίτσα, δήλωσε ότι τον αιφνιδίασε η απόφαση του Ερσάν Ιλιασόβα να μην αγωνιστεί στο Ευρωμπάσκετ, ενώ παραδέχθηκε ότι το γεγονός αυτό άλλαξε τα αγωνιστικά πλάνα του.

Η απόφαση του Ερσάν Ιλιασόβα να μην αγωνιστεί στο φετινό Ευρωμπάσκετ στεναχώρησε - αλλά και εκνεύρισε - πολύ κόσμο στην Τουρκία. Στο τέλος της ημέρας βέβαια, αυτός που πρέπει πραγματικά να διαχειριστεί αυτό το γεγονός είναι ο τεχνικός της εθνικής Τουρκίας, Ουφούκ Σαρίτσα, κάτι που δείχνει έτοιμος να κάνει.

" Περίμενα ότι θα έρθει στην εθνική ο Ιλιασόβα" δήλωσε αρχικά ο Τούρκος τεχνικός σε συνέντευξη που παραχώρησε, για να συμπληρώσει στην συνέχεια: " Το αρχικό μας πλάνο είχε τον Ερσάν στην θέση του βασικού πάουερ φόργουορντ. Θα ήταν καλύτερο αν είχε έρθει, αλλά δε μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο γίνεται από τους υπόλοιπους παίκτες".

Στο τέλος πάντως ο Σαρίτσα έκανε μία δήλωση που λίγο-πολύ τα έλεγε όλα: " Ο αθλητισμός σχετίζεται με την κουλτούρα κάθε λαού. Σε αυτό είμαστε πίσω σε σχέση με χώρες όπως η Ισπανία, η Σερβία και η Γαλλία. Δεν είναι αρκετό απλώς να έρχεται ένας παίκτης στην εθνική. Δεν πρέπει να είναι μόνο το σώμα του εδώ, αλλά και το μυαλό του και να είναι παίκτης της ομάδας. Ο Ερσάν έπαιξε καλά όταν είχε έρθει στο παρελθόν. Ερχόταν πάντα και περίμενα να έρθει και τώρα, αφού παίζουμε στην έδρα μας και αν είχε τέτοιες σκέψεις θα ήθελα να τις συζητήσουμε".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ