EUROBASKET

Ροντρίγκεθ: "Μάχη με την Ελλάδα"

Ροντρίγκεθ: "Μάχη με την Ελλάδα"
INTIMESPORTS

Σε ρυθμούς προημιτελικών Ευρωμπάσκετ δεν ζει μόνο η Ελλάδα αλλά και η Ισπανία και το Sport24.gr σας μεταφέρει τις δηλώσεις των Σέρχι Ροντρίγκεθ και Νίκολα Μίροτιτς.

Με 30 πόντους, 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ο Πάου Γκασόλ έβαλε την "σφραγίδα" του στο ματς με την Πολωνία , με αποτέλεσμα η Ισπανία να πραγματοποιήσει ένα εντυπωσιακό τέταρτο δεκάλεπτο και να πάρει το εισιτήριο για τους "8". Εκεί θα συναντήσει την Ελλάδα που θα είναι πανέτοιμη να κόψει τον δρόμο στους Ισπανούς και να προχωρήσει στη διοργάνωση

Ο Σέρχι Ροντρίγκεθ ξέρει πολύ καλά τι θ' αντιμετωπίσει την Τρίτη (15/9) κι εκεί στάθηκε μετά την πρόκριση, ωστόσο δεν παρέλειψε ν' αναφερθεί στον Γκασόλ και την πολύτιμη παρουσία του στην Εθνική Ισπανίας. " Ο Πάου ήταν εξαιρετικός και έδειξε γι’ ακόμα μία φορά την ποιότητά του. Μας βοήθησε πάρα πολύ για να νικήσουμε την Πολωνία και απέδειξε πως είναι ο κορυφαίος παίκτης στην Ευρώπη".

Ο 29χρονος γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης ρωτήθηκε και για το ματς με την Εθνική Ελλάδας όπου κράτησε χαμηλούς τόνους και προανήγγειλε μια μεγάλη μάχη στο παρκέ καθώς τόνισε: "Σε αυτούς τους αγώνες δεν παίζει κανένα ρόλο η προϊστορία. Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι όπου κρίνεται η πρόκριση στα προημιτελικά. Η Ελλάδα διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα με παίκτες που αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο και έχουν εμπειρία από τέτοια ματς. Θα γίνει μια μεγάλη μάχη και θα είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε".

Στην αναμέτρηση για τους "8", στάθηκε και ο Νίκολα Μίροτιτς ο οποίος μιλώντας για την Εθνική μας ομάδα, σχολίασε: " Είναι μια ομάδα που παίζει εξαιρετική άμυνα και θα είναι πολύ δύσκολο το έργο μας αλλά θα είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε ακόμα ένα βήμα. Πρέπει όλοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να μην τα περιμένουμε όλα από τον Γκασόλ".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ