EUROBASKET

Ρεκόρ καριέρας σε μόλις 14 λεπτά ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ!

Ρεκόρ καριέρας σε μόλις 14 λεπτά ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ!

Μπορεί να έπαιξε μόλις 14 λεπτά απέναντι στο Μαυροβούνιο, όμως ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ έδωσε σεμινάριο play making καθώς μοίρασε δέκα ασίστ.

Στα 31 του χρόνια, ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ πήρε την απόφαση να γυρίσει στην Ευρώπη αφού προηγουμένως έκανε το όνειρό του πραγματικότητα. Έπαιξε στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Philadelphia 76ers, απέδειξε ότι μπορεί να σταθεί σε αυτό το επίπεδο και "έσβησε" το παρελθόν που τον βάραινε από τις θητείες σε Blazers και Kings. Πλέον ο Ισπανός άσος θέλει να οδηγήσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην κορυφή και δείχνει έτοιμος να αντικαταστήσει τον Μίλος Τεόντοσιτς. Δεν θα είναι εύκολο, όμως ο "Τσάτσο" είναι σε εξαιρετική κατάσταση και το απέδειξε και στην πρεμιέρα της Εθνικής Ισπανίας απέναντι στο Μαυροβούνιο .

Σε μόλις 14 λεπτά συμμετοχής, ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ μοίρασε 10 ασίστ (!) και έκανε ρεκόρ καριέρας με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του. Δεν είχε δώσει ποτέ (σε επίσημο αγώνα φυσικά) περισσότερες από εννέα τελικές πάσες, έσπασε αυτή την επίδοση και δεν χρειάστηκε να αγωνιστεί περισσότερο. Άλλωστε, με τον Σέρχιο Γιουλ εκτός τουρνουά, ο Σέρτζιο Σκαριόλο θέλει να τον κρατήσει φρέσκο για τα κρίσιμα παιχνίδια μετά τη φάση των ομίλων.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ