EUROBASKET

Ραντούλιτσα: "Ξυπνήσαμε στο κρίσιμο σημείο"

Ραντούλιτσα: "Ξυπνήσαμε στο κρίσιμο σημείο"

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα υπενθύμισε ότι έμεινε εκτός αγώνων τους τελευταίους έξι μήνες και εξήγησε ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Τόσο για τον ίδιο, όσο και για την εθνική Σερβίας, ενόψει Eurobasket 2015.

Η δευτεραθλήτρια κόσμου Σερβίας υποδέχθηκε χθες (12/8) την πρωταθλήτρια Ευρώπης Γαλλία, σε ένα παιχνίδι όπου ο Τόνι Πάρκερ, ο Μπορίς Ντιό και οι υπόλοιποι σταρ των "Bleus" τραγούδησαν acapella τη "Μασσαλιώτιδα" στην Kombank Arena του Βελιγραδίου.

Οι Σέρβοι πανηγύρισαν τη νίκη στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας μεταξύ των δυο ομάδων και ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα μίλησε για την καθημερινή βελτίωση που παρουσιάζει ο ίδιος και η ομάδα του.

"Η προετοιμασία βρίσκεται σε εξέλιξη. Θεωρώ ότι βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα. Κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Γαλλία, όπως και πριν από λίγες μέρες στο Νανσί. Αυτή τη φορά... ξυπνήσαμε στο κρίσιμο σημείο και κάναμε καταπληκτικό δεύτερο ημίχρονο. Το γενικό συμπέρασμα είναι ότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Είμαι χαρούμενος γιατί παίξαμε στο Βελιγράδι, μπροστά σε αυτό το απίστευτο κοινό! Σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική μου απόδοση, δεν είχα παιχνίδια στα πόδια μου για έξι μήνες. Ξέρω ότι μπορώ να τα πάω καλύτερα και στο τέλος, ελπίζω να τα καταφέρουμε".

Πριν από τη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, ο 27χρονος σέντερ παρέμενε χωρίς ομάδα από τον περασμένο Δεκέμβριο (σ.σ. όταν αποχώρησε από την Κίνα) ενώ στο μεσοδιάστημα υπέγραψε δυο δεκαήμερα συμβόλαια με τους Timberwolves.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ