EUROBASKET

Ρακότσεβιτς: "Δικό μας το χρυσό!"

Ρακότσεβιτς: "Δικό μας το χρυσό!"

Ο αντιπρόεδρος της σέρβικης ομοσπονδίας, Ιγκόρ Ρακότσεβιτς, εξήγησε τους λόγους που η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι το φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στο Eurobasket, τονίζοντας ότι ο Μίλος Τεόντοσιτς είναι ο ηγέτης των Σέρβων.

Η εθνική ομάδα είναι ξεχωριστό κεφάλαιο για τον Ιγκόρ Ρακότσεβιτς, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ (2000), εν συνεχεία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Eurobasket της Τουρκίας ενώ το 2002 στέφθηκε πρωταθλητής κόσμου με τη Γιουγκοσλαβία, στην Ιντιανάπολις.

Το 2005, ο βετεράνος "μπόμπερ" έζησε από πρώτο χέρι την αποτυχία των Σέρβων στο δικό τους Eurobasket καθώς και τη... λιποταξία των σούπερ σταρ από τις μεγάλες διοργανώσεις στις αρχές του αιώνα.

Πλέον εξηγεί ότι η ομάδα που θα παρατάξει ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι το φαβορί για το χρυσό μετάλλιο! "Υπάρχουν δυνατές ομάδες όπως η Ισπανία και η Γαλλία. Παρ' όλα αυτά θεωρώ ότι η Σερβία έχει το προβάδισμα. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, με προπονητές και παίκτες που γνωρίζουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν για να πετύχουν τον στόχο τους! Σε κάθε μεγάλη διοργάνωση υπάρχουν ομάδες ικανές για την έκπληξη όμως ειλικρινά, αυτή τη φορά δεν μπορώ να προβλέψω ποια θα έχει αυτόν τον ρόλο. Ελπίζω να μην εμφανιστεί εναντίον μας!" ανέφερε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της σέρβικης ομοσπονδίας.

Εν συνεχεία πρόσθεσε: "Ο Μίλος Τεόντοσιτς είναι ο ηγέτης της Σερβίας όμως υπάρχουν ο Μπιέλιτσα, ο Μπογκντάνοβιτς και ο Ραντούλιτσα. Θα ήταν λάθος να ξεχωρίσουμε κάποιον από αυτούς όμως σε κάθε περίπτωση, θα ξεχώριζα τον Τεόντοσιτς".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ