EUROBASKET

Πώς μας βλέπουν Κροάτες και Σλοβένοι

Πώς μας βλέπουν Κροάτες και Σλοβένοι

Εκπρόσωποι των συνδιοργανωτών του Γ' ομίλου στο Eurobasket 2015 μιλούν για όσα θα συμβούν στο Ζάγκρεμπ και για την Εθνική.

Οι Κροάτες αποφάσισαν να συνεργαστούν με τους Σλοβένους, για να εγγυηθούν πως δεν θα μείνει άδεια καρέκλα στη Zagreb Arena, ενόσω θα βρίσκεται σε εξέλιξη ο Γ' όμιλος του Eurobasket. Σε αυτό το γκρουπ βρεθήκαμε και εμείς (ως έθνος). Ελάτε να δούμε τι είχαν να πουν οι συνδιοργανωτές για αυτό.

" Η κλήρωση είναι καλή" απεφάνθη ο Κρούνοσλαβ Σίμον, πριν προσθέσει " μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί εναντίον της Σλοβενίας και της Ελλάδας και μετά να πάμε στα νοκ άουτ παιχνίδια, με αντίπαλο που είναι λίγο πιο εύκολος. Στα προημιτελικά, το πιο σημαντικό είναι να αποφύγουμε τη Γαλλία του Τόνι Πάρκερ". Στο μυαλό του τα πράγματα θα ήταν ακόμα πιο εύκολα " αν το σύστημα δεν άλλαζε. Έτσι θα αντιμετωπίζαμε ομάδες μόνο του δικού μας ομίλου και του Δ'. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να νικήσουμε δυνατούς αντιπάλους αν θέλουμε να μπούμε στην 6άδα" που οδηγεί στο ΠροΟλυμπιακό τουρνουά -εκεί θα παίξουν όσοι τερματίσουν από την 3η έως και την 6η θέση, ενώ οι δυο πρώτοι θα προκριθούν απευθείας στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Εκ μέρους της Σλοβενίας, μίλησε ο Ζόραν Ντράγκιτς, ο οποίος χαρακτήρισε " ενδιαφέροντα" το Γ' όμιλο. " Το πιο δύσκολο ματς θα είναι με την Κροατία, γιατί θα παίζουν στην έδρα τους, αλλά όλα μπορούν να γίνουν. Η Ελλάδα είναι επίσης καλή ομάδα, οπότε θεωρώ ότι με αυτές θα παλέψουμε για την πρώτη θέση του γκρουπ". Ακολούθως, ενημέρωσε πως "θα έχουμε κοντά μας παίκτες που έλειψαν στην Ισπανία, οπότε μπορώ να πω ότι η εικόνα μας θα είναι διαφορετική".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ