EUROBASKET

Πτήση για την κορυφή!

Πτήση για την κορυφή!

Το Sport24.gr ακολουθεί την Εθνική ομάδα και σας μεταφέρει όσα συμβαίνουν στο Ζάγκρεμπ όπου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη φάση του Eurobasket. Τα παιδικά χαμόγελα και ο... χαβαλές εν πτήσει (PHOTOS).

Η πληρέστερη Εθνική ομάδα των τελευταίων ετών ξεκίνησε την πτήση της για την κορυφή της Ευρώπης με τους καλύτερους οιωνούς.

Ζάγκρεμπ, αποστολή: Γιώργος Οικονόμου

Το Sport24.gr βρίσκεται στο πλευρό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος από το πρωί της Πέμπτης και θα σας μεταφέρει όσα συμβαίνουν στο ταξίδι της ελληνικής ομάδας με το τσάρτερ της AEGEAN. Στο Public Lounge της εταιρείας άλλωστε, δόθηκε το πρώτο ραντεβού πριν από την αναχώρηση για το Ζάγκρεμπ. Εκεί, ο αντιπρόεδρος της AEGEAN κ. Ευτύχιος Βασιλάκης ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Εθνική μας ομάδα κι έδωσε τη σκυτάλη στον Φώτη Κατσικάρη και τους παίκτες του, οι οποίο από το Σάββατο (5/9) θα μπουν στη μάχη του Ευρωμπάσκετ.

Φυσικά, δεν έλειψαν οι φωτογραφίες του κόσμου που βρισκόταν στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" μαζί με τους Έλληνες διεθνείς και λίγο μετά τις 11, η αποστολή επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο. Όπως γίνεται αντιληπτό, δεν ήταν ώρα για πολλά λόγια κυρίως από τους παίκτες που έχουν μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς ενόψει του Eurobasket. Ο καθένας πέρασε διαφορετικά την ώρα του, στη διάρκεια της πτήσης είτε ακούγοντας μουσική, είτε με το τάμπλετ του. Την ίδια στιγμή οι συνεργάτες του Φώτη Κατσικάρη, ανέλυαν κάποιες λεπτομέρειες αναφορικά με το "διάβασμα" των αντιπάλων που θα βρει στον δρόμο της η Εθνική ομάδα.

Τα παιδικά χαμόγελα ήταν αυτά που έκλεψαν την παράσταση ενώ την ώρα της πτήσης ο Στράτος Περπέρογλου δεν έχασε την ευκαιρία να πάρει αγκαλιά τον γιο του ενώ και ο Γιάννης Μπουρούσης σηκωνόταν για να βλέπει τις κόρες του. Μαζί βέβαια ήταν τα παιδιά του Βασίλη Σπανούλη αλλά και του Νίκου Ζήση. Ο τιμ μάνατζερ της Εθνικής, Κώστας Κώτσης φρόντιζε τις τελευταίες ημέρες για να είναι όλα άψογα στην Κροατία όπου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη φάση και το κλίμα έδειχνε πως όλοι είναι έτοιμοι για τη μάχη στο Eurobasket. Με χαμηλούς τόνους και λίγο… χαβαλέ αφού οι παίκτες πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι στον στόχο τους φτάσαμε στον προορισμό μας μετά από ένα άνετο ταξίδι.

Η πτήση της Εθνικής, σε εικόνες

Πτήση για την κορυφή!
Πτήση για την κορυφή!
Πτήση για την κορυφή!
Πτήση για την κορυφή!
Πτήση για την κορυφή!
Πτήση για την κορυφή!
TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ