EUROBASKET

Πρόβλημα (και) με Κάλινιτς στη Σερβία

Πρόβλημα (και) με Κάλινιτς στη Σερβία

Ο Νίκολα Κάλινιτς μίλησε για το πρόβλημα στη μέση που έχει και το οποίο καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του στο Ευρωμπάσκετ με τη Σερβία.

Δεν της έφταναν οι τόσες απουσίες που έχει ήδη η Σερβία. Το πρόβλημα του Νίκολα Κάλινιτς στη μέση της έλειπε... Ο σμολ φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε που απουσίασε από τα φιλικά παιχνίδια στο τουρνουά "Ακρόπολις" δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στη μέση και βάσει των όσων είπε στο novosti.rs, η συμμετοχή του στο Ευρωμπάσκετ μόνο σίγουρη δεν είναι...

" Αισθάνομαι απαίσια. Για να είμαι ειλικρινής, εάν δεν υπήρχαν τόσες πολλές απουσίες στην εθνική ομάδα, θα ήμουν στο σπίτι μου αυτή τη στιγμή. Ωστόσο έχω υποχρέωση στους συμπαίκτες μου να προσπαθήσω να παίξω. Θέλω απλά να παίξω στο Ευρωμπάσκετ, αν και το κορμί μου δεν αντέχει πια πέντε ή έξι χρόνια στη σειρά με συνεχείς υποχρεώσεις. Εχω αποκτήσει μεγάλο πρόβλημα, το οποίο ενδεχομένως να το κουβαλάω για την υπόλοιπη καριέρα μου" τόνισε στο σερβικό σάιτ ο Κάλινιτς.

Το απουσιολόγιο της Σερβίας

Οι Σέρβοι δεν υπολογίζουν ήδη λόγω τραυματισμών τους Μίλος Τεόντοσιτς, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Νεμάνια Μπιέλιτσα και Μάρκο Σιμόνοβιτς. Απών θα είναι φυσικά και ο Νίκολα Γιόκιτς, που προτίμησε να περάσει το καλοκαίρι του κάνοντας ειδική προπόνηση ενόψει της νέας χρονιάς στο ΝΒΑ με τους Ντένβερ Νάγκετς.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ