EUROBASKET

Πονάει ο Μπογκντάνοβιτς, ανησυχεί ο Τζόρτζεβιτς

Πονάει ο Μπογκντάνοβιτς, ανησυχεί ο Τζόρτζεβιτς

Ένας τραυματισμός στη μέση ενδεχομένως να κρατήσει τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς μακριά από το Eurobasket. Εξακολουθεί να πονάει ο 23χρονος γκαρντ. Στάση αναμονής από τον Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν από την Κυριακή (30/8) στη Σερβία, η δωδεκάδα των "όρλοβι" για το Eurobasket είναι λίγο - πολύ δεδομένη . Μεταξύ των "εκλεκτών" του Σάσα Τζόρτζεβιτς βρίσκεται ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος θέλει να συνεχίσει την ανοδική αγωνιστική του πορεία, βοηθώντας τη Σερβία να κατακτήσει ένα ακόμη μετάλλιο.

Τις τελευταίες ώρες όμως, υπάρχει έντονη ανησυχία πως ο παίκτης της Φενέρμπαχτσε δεν θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή για το Βερολίνο, όπου θα διεξαχθεί ο β' όμιλος. Ο λόγος έχει να κάνει με τις ενοχλήσεις που αισθάνεται στη μέση. Ενοχλήσεις που δεν έχουν υποχωρήσει στο ελάχιστο, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε νέα σειρά εξετάσεων για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

" Ο Μπόγκνταν αισθάνεται πονάει ακόμη στη μέση. Έχει να κάνει με τη σπονδυλική στήλη. Είναι σημαντικό να ξεκουραστεί για να περάσει αυτό, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει χρόνος για κάτι τέτοιο", ανέφερε στο Novosti ο γιατρός που τον εξέτασε, για να προσθέσει πως " δοκιμάσαμε τις πιο εξελιγμένες θεραπείες".

Μ αυτά και μ αυτά, ο "Σάλε" κάθεται σε "αναμμένα κάρβουνα" περιμένοντας μέχρι την τελευταία στιγμή τον 23χρονο γκαρντ. Η δωδεκάδα αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Σερβίας την Τετάρτη (2/9), με τον Νέμανια Ντάνγκουμπιτς να είναι ο πρώτος επιλαχών για να τον αντικαταστήσει, σε περίπτωση που αυτός δεν δώσει το "παρών" στο Eurobasket.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ