EUROBASKET

Ποιους κάλεσε ο Εντελστάιν, για το Ισραήλ

Ποιους κάλεσε ο Εντελστάιν, για το Ισραήλ

Ο Ερέζ Εντελστάιν ανακοίνωσε τους παίκτες που θα έχει μαζί του στην προετοιμασία του Ισραήλ με φόντο το Eurobasket του Σεπτεμβρίου.

Τους παίκτες που θα συμμετάσχουν στη φετινή προετοιμασία εν όψει του Eurobasket του Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε ο Ερέζ Εντελστάιν. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Ισραήλ συμπεριέλαβε -μεταξύ άλλων- τον Γκάι Πνίνι, που έχασε σχεδόν ολόκληρη τη φετινή αγωνιστική περίοδο λόγω τραυματισμού .

Αντίθετα, εκτός νυμφώνος βρίσκεται ο Άλεξ Τάιους , που δεν θα ενισχύσει ούτε φέτος το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του λόγω σχετικής τιμωρίας που του έχει επιβληθεί εξαιτίας της άρνησής του να συμμετάσχει στην περσινή προετοιμασία.

Ο Ερέζ Εντελστάιν κάλεσε τους: Γκαλ Μεκέλ, Όμρι Κάσπι, Λιόρ Ελιγιάχου, Γιογκέβ Οχαγιόν, Μπαρ Τίμορ, Γιουβάλ Ναϊμί, Αφίκ Νισίμ, Γιοτάμ Χαλπερίν, Ραβίντ Λίμοναντ, Ντράγκαν Γιβζόρι, Νιτζάν Χανούκι, Ελισάι Καντίρ, Γιανίβ Γκριν, Γκάι Πνίνι, Οζ Μπλέιζερ, Σον Ντόουσον, Ρόμπερτ Ρόχτμπαρτ, Ντ' Ορ Φίσερ και Άλεξ Τσούμπρεβιτς.

Το Ισραήλ θα συμμετάχει στον α' όμιλο του Eurobasket (αυτόν του Μονπελιέ) μαζί με τις Ρωσία, Βοσνία, Γαλλία, Φινλανδία και Πολωνία.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ