EUROBASKET

Πέσιτς: "Σταματάει από την εθνική ομάδα ο Τζόρτζεβιτς"

Πέσιτς: "Σταματάει από την εθνική ομάδα ο Τζόρτζεβιτς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς μίλησε για το μέλλον του Σάσα Τζόρτζεβιτς, εξηγώντας πως ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού Superfoods θα αποχωρήσει από τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Σερβίας.

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι το τελευταίο του Σάσα Τζόρτζεβιτς στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Σερβίας, όπως ενημέρωσε ο Σβέτισλαβ Πέσιτς. Ο πρώην προπονητής της Μπάγερν Μονάχου (από την οποία αποχώρησε, για να τον διαδεχθεί ο "Σάλε") μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή της χώρας του για τα δεδομένα που θα διαμορφωθούν στην εθνική ομάδα λόγω του νέου καλεντάρι της FIBA και των προκριματικών αγώνων στη διάρκεια της σεζόν.

Το βασικότερο όλων αφορούσε στο γεγονός πως ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θα αποχωρήσει από τον πάγκο των "όρλοβι" λόγω της ταυτόχρονης παρουσίας του στην Μπάγερν Μονάχου.

"Για τον Σάσα (Τζόρτζεβιτς) είναι πολύ καλό να βρίσκεται στον πάγκο της εθνικής ομάδας και να δουλεύει στην Μπάγερν Μονάχου, αλλά εξ όσων γνωρίζω, μετά το τέλος του EuroBasket θα αποχωρήσει από την εθνική. Έχει δεσμευτεί για το φετινό καλοκαίρι, αλλά από εκεί και πέρα είναι λογικό πως δεν μπορεί να είναι σε δύο πάγκους, είναι πρακτικά αδύνατο μετά την αλλαγή δεδομένων με το νέο καλεντάρι", δήλωσε αρχικά ο Σβέτισλαβ Πέσιτς, ο οποίος πάντως δεν διατηρεί κάποιο πόστο στην ομοσπονδία της χώρας, άρα δεν μιλάει επίσημα για καταστάσεις στην εθνική ομάδα.

Αυτά που λέει βέβαια μοιάζουν ως μια φυσιολογική συνθήκη, από την στιγμή που ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να έχει δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη, τόσο την εθνική όσο και τη γερμανική ομάδα.

Ο προκάτοχός του στην Μπάγερν Μονάχου πάντως φρόντισε να προσθέσει πως " είμαστε όλοι χαρούμενοι που ο Σάσα (Τζόρτζεβιτς) είναι ο προπονητής της εθνικής ομάδας. Μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερος στο μέλλον".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ