EUROBASKET

Περίπατος για τη Σερβία απέναντι στην Κίνα

Περίπατος για τη Σερβία απέναντι στην Κίνα
PEDJA MILOSAVLJEVIC

Το παιχνίδι με την Κίνα ήταν τόσο εύκολο για τη Σερβία (95-55), που ενδεχομένως ο Σάσα Τζόρτζεβιτς να το μετάνιωσε. Εν πάσει περιπτώσει, στα θετικά για τους "όρλοβι" το γεγονός πως πήρε σημαντικό χρόνο συμμετοχής ο Μίλος Τεόντοσιτς (video).

Η Κίνα αποδείχθηκε (πολύ) κατώτερη των περιστάσεων απέναντι στη Σερβία, στο πρώτο παιχνίδι του "Belgrade Trophy", που διεξάγεται στο Βελιγράδι. Ή, αν προτιμάτε, η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς ήταν πολύ καλή για την αντίπαλό της, η οποία δεν κατάφερε να ακολουθήσει τους ρυθμούς των γηπεδούχων, μετά το πρώτο δεκάλεπτο.

Οι "όρλοβι" δυσκολεύτηκαν για δέκα μόλις λεπτά (19-15), αφού στη συνέχεια ήταν καταιγιστική. Είναι ενδεικτικό πως το επιμέρους σκορ σε δεύτερη και τρίτη περίοδος ήταν 56-15 για τη Σερβία, η οποία έφτασε εν τέλει στην επικράτηση με +40 (95-55), την ώρα που ο "Σάλε" μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής μεταξύ των δεκατεσσάρων παικτών που είχε στη διάθεσή του.

Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Ραντούλιτσα, ο οποίος σε μόλις 11'19'' συμμετοχής πρόλαβε να πετύχει 14 πόντους (με 5/6 δίποντα και 4/4 βολές), την ώρα που ο Μίλος Τεόντοσιτς αγωνίστηκε για πρώτη φορά τόσο πολύ (20'22''), ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 7 πόντους και 3 ασίστ.

Το μοναδικό πρόβλημα που προέκυψε είχε να κάνει με τη στατιστική της αναμέτρησης, αφού δεν καταγράφηκαν τα πεπραγμένα των Νίκολα Μιλουτίνοφ και Όγκνιεν Κούζμιτς, που αποτέλεσαν τον 13ο και 14ο αντίστοιχα παίκτη της σερβικής ομάδας.

Το εντυπωσιακό κάρφωμα του Ντάνγκουμπιτς

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ