EUROBASKET

Περίπατο με σούπερ Ντόνσιτς/Ράντολφ η Σλοβενία

Slovenija, Rogaska Slatina, 30.07.2017, 30. julij 2017
Kosarkasi Slovenije in Rusko univerzitetno mosto se borijo za zogo med prijateljsko kosarkasko tekmo . kosarka,sport, Luka Doncic
 Foto: Srdjan Zivulovic/BOBO
Slovenija, Rogaska Slatina, 30.07.2017, 30. julij 2017 Kosarkasi Slovenije in Rusko univerzitetno mosto se borijo za zogo med prijateljsko kosarkasko tekmo . kosarka,sport, Luka Doncic Foto: Srdjan Zivulovic/BOBO FABOBO

Η, αντίπαλος της Εθνικής μας ομάδα στην φάση των ομίλων του Ευρωμπάσκετ, Σλοβενία επιβλήθηκε εύκολα με 79-63 μίας ομάδας αποτελούμενη από Ρώσους παίκτες. Εξαιρετικοί στο ντεμπούτο τους στην ομάδα οι Ντόνσιτς και Ράντολφ.

Πρώτο δείγμα θετικό για την εθνική Σλοβενίας. Παίζοντας χωρίς τον ηγέτη της, Γκόραν Ντράγκιτς (θα ενσωματωθεί στην ομάδα σε μερικές ημέρες), η αντίπαλος της Εθνικής μας ομάδας στην φάση των ομίλων του Ευρωμπάσκετ επιβλήθηκε εύκολα με 79-63 μίας ομάδας αποτελούμενη από επίλεκτους Ρώσους παίκτες (όχι της εθνικής Ρωσίας).

Το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε βέβαια ξεχωριστή σημασία για δύο παίκτες: Τους Λούκα Ντόνσιτς και Άντονι Ράντολφ, οι οποίοι έκαναν το ντεμπούτο τους με την Σλοβενία, έχοντας αμφότεροι εξαιρετική παρουσία.

Συγκεκριμένα, ο Ντόνσιτς είχε 14 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε 13 λεπτά και 38 δευτερόλεπτα συμμετοχής, όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, με τον Ράντολφ να προσθέτει 12 πόντους. Αξίζει να αναφερθεί ότι στον αγώνα πήρε χρόνο συμμετοχής και ο Έραζεμ Λόρμπεκ, έχοντας 2 πόντους σε 12 λεπτά, παίζοντας για πρώτη φορά μπάσκετ έπειτα από την σεζόν 2013/14. Για την επίλεκτη ομάδα των Ρώσων, ο Βιάτσεσλαβ Μπρίκιν είχε 13 πόντους.

Το επόμενο φιλικό παιχνίδι της Σλοβενίας είναι προγραμματισμένο για τις 4 Αυγούστου με αντίπαλο την Ουγγαρία.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ