EUROBASKET

Περάσοβιτς: "Σκληρή ήττα για εμάς"

Περάσοβιτς: "Σκληρή ήττα για εμάς"

Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς παραδέχτηκε ότι η Ελλάδα "πέρασε μπροστά στο σκορ την κατάλληλη στιγμή" ενώ ο Ρόκο Λένι Ούκιτς τόνισε πως ο Βασίλης Σπανούλης είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην Ευρώπη.

Η Ελλάδα υποχρέωσε την Κροατία στην πρώτη της ήττα στον Γ' όμιλο και ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς εξήγησε πως "είναι σκληρό να χάνεις όταν είσαι μπροστά στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα".

Ζάγκρεμπ, αποστολή: Γιώργος Οικονόμου

Ο ομοσπονδιακός κόουτς της Κροατίας πρόσθεσε πως: " Η Ελλάδα ήταν μέσα στο παιχνίδι και πέρασε μπροστά την κατάλληλη στιγμή. Ήταν μια σκληρή ήττα για μας, αλλά δεν σημαίνει κάτι και εξακολουθούμε να έχουμε τη δυνατότητα να πάμε στην επόμενη φάση και να κάνουμε μια καλή πορεία στη διοργάνωση. Τώρα έχουμε μπροστά μας την ΠΓΔΜ και θα πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα αυτή την ήττα. Χρειάζεται προσοχή κάθε αντίπαλος. Σε αυτή τη διοργάνωση κάθε ομάδα μπορεί να νικήσει οποιαδήποτε".

Ούκιτς: "Στο τέλος μάς τιμώρησαν"

Από την πλευρά του, ο Ρόκο Λένι Ούκιτς ανέφερε: " Ήμασταν η καλύτερη ομάδα για 35 και πλέον λεπτά, αλλά στο τέλος μείναμε από καύσιμα. Όταν αντιμετωπίζεις μια τόσο δυνατή ομάδα, όπως η Ελλάδα, δεν αρκεί αν δεν παίξεις καλά σε όλο το ματς. Έχουν έμπειρους παίκτες και στο τέλος μάς τιμώρησαν. Η ήττα αυτή μας πονά, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια".

Εν συνεχεία, ο αρχηγός της Κροατίας ανέφερε: "Σέβομαι τον Σπανούλη, είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην Ευρώπη. Πάντα δίνουμε μεγάλες μάχες στο παρκέ. Εμείς έχουμε δύο πολύ νεαρούς παίκτες στην πεντάδα μας, παίκτες όπως ο Σάριτς και ο Χεζόνια, που θα ηγηθούν της ομάδας μας στα επόμενα χρόνια. Όμως δεν έχουν ακόμη την εμπειρία. Είναι λάθος να τους κατηγορήσουμε, η διαδικασία μάθησης περιλαμβάνει και τέτοιες καταστάσεις σαν τη σημερινή".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ