EUROBASKET

Περάσοβιτς: "Εγώ φταίω"

Περάσοβιτς: "Εγώ φταίω"

Ο Περάσοβιτς ανέλαβε την ευθύνη για τον αποκλεισμό της Κροατίας και επεσήμανε πως παραιτείται από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Οι Κροάτες είναι σοκαρισμένοι τόσο από τον αποκλεισμό , όσο και από την κάκιστη εμφάνιση τους απέναντι στους Τσέχους, καθώς ηττήθηκαν με σκορ 59-80, σε ένα ματς που ήταν εκείνοι το φαβορί για την πρόκριση.

Το αποτέλεσμα έφερε "παγωμάρα", απογοήτευση, αλλά και εξελίξεις. Ο προπονητής της Κροατίας, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, ανέλαβε την ευθύνη του αποκλεισμού και επεσήμανε πως αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία: "Αναλαμβάνω την ευθύνη για τον αποκλεισμό, αλλά και για τα άσχημα μας αποτελέσματα. Εγώ φταίω".

Και συνέχισε λέγοντας: "Ο Τόμας δεν αγωνίστηκε στο ματς καθώς ήταν τραυματίας. Θέλω να τονίσω πως παραιτούμαι από την θέση του Ομοσπονδιακού τεχνικού της Κροατίας. Έτσι και αλλιώς το συμβόλαιο μου τελειώνει φέτος".

Στη συνέχεια είπε: "H εικόνα μας ήταν απαράδεκτη. Είμαι απογοητευμένος. Πρέπει να πούμε μία συγνώμη στον κόσμο μας. Αφήσαμε το παιχνίδι και δεν αντιδράσαμε. Αυτό με ενόχλησε και με νευρίασε. Κάναμε το χειρότερο μας παιχνίδι. Η Τσεχία ήταν καλύτερη και μας κέρδισε δίκαια. Στην επίθεση δεν κάναμε πράγματα που θέλαμε και κάναμε πάρα πολλά λάθη στο ματς. Πικρή ήττα. Είναι από τις πιο άσχημες μέρες μου στο μπάσκετ. Ίσως η χειρότερη".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ