EUROBASKET

Πατσούλια: "Το μέλλον ανήκει στον Γιάννη"

Πατσούλια: "Το μέλλον ανήκει στον Γιάννη"
Πατσούλια Σάφτενααρ INTIME SPORTS

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Αντετοκούνμπο στο Sport24.gr, o Zάζα Πατσούλια ο οποίος χαρακτήρισε τυχερούς τους Μιλγουόκι Μπακς που τον έχουν στο ρόστερ τους (VIDEO).

Ο Ζάζα Πατσούλια δεν βρέθηκε σε καλ ή μέρα απέναντι στη Σλοβενία και η Γεωργία έχει το ξεκινήσει το Ευρωμπάσκετ με δύο ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. «Έχουμε δύο ήττες μέχρι τώρα αλλά απέναντι στη Σλοβενία παίξαμε καλύτερα. Είχαμε πρόβλημα αμυντικά στα σουτ από τα 6.75 όπου οι αντίπαλοι μας ήταν εύστοχοι.

Ήταν καλύτερα για εμάς και η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική», ανέφερε ο έμπειρος σέντερ και συνέχισε: «Πρέπει να ξεκουραστούμε στο ρεπό και να προετοιμαστούμε για τα τρία ματς που απομένουν και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

Ζάγκρεμπ, αποστολή: Γιώργος Οικονόμου

Όσο για την αναμέτρηση με την Εθνική μας ομάδα, ο Πατσούλια τόνισε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα, κάτι που όλοι το γνωρίζουμε. Παίζει καλά, έχει καλό προπονητή. Πρέπει να διεκδικήσουμε όποια ευκαιρία έχουμε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης».

Φυσικά η κουβέντα δεν θα μπορούσε να μην πάει και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στους Μιλγουόκι Μπακς, με τον Πατσούλια να μιλάει με πολύ καλά λόγια για τον διεθνή φόργουορντ καθώς υπογράμμισε: «Είναι ένα εξαιρετικό παιδί, ένα ανερχόμενο αστέρι που προοδεύει κάθε μέρα και θα έχει ένα καλό μέλλον. Ήμασταν συμπαίκτες για δύο χρόνια και είναι καλό να βλέπεις την πρόοδό του. Μπορεί να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο στο ΝΒΑ και οι Μπακς είναι τυχεροί που τον έχουν στο ρόστερ τους».

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ