EUROBASKET

Οι "πιλότοι" έδειξαν την κορυφή!

Οι "πιλότοι" έδειξαν την κορυφή!

Στη Λιλ βρίσκεται η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας εδώ και λίγες ώρες και το Sport24.gr σας μεταφέρει το κλίμα από το ταξίδι με το τσάρτερ της AEGEAN για την πόλη που θα διεξαχθεί η τελική φάση του Ευρωμπάσκετ. Οι "πιλότοι" Μπουρούσης και Παπανικολάου, το γούρι και πλάνα από την άφιξη.

Η πρώτη φάση του Ευρωμπάσκετ ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο καθώς η Εθνική μας ομάδα σημείωσε πέντε νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και πλέον άπαντες στρέφονται στο πρώτο νοκ-άουτ ματς της διοργάνωσης κόντρα στο Βέλγιο. Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, νωρίς το μεσημέρι έφτασε στη Λιλ μετά από μια ευχάριστη πτήση όπου το κλίμα ήταν εξαιρετικό, αντάξιο της πορείας που πραγματοποιεί έως τώρα η Εθνική μας ομάδα, στη διοργάνωση.

Η ελληνική ομάδα δεν αναχώρησε μαζί με τις υπόλοιπες που προκρίθηκαν από το Ζάγκρεμπ και ταξίδεψε με το τσάρτερ που ναύλωσε η AEGEAN, ώστε να είναι πιο ξεκούραστη στη Γαλλία. H αναχώρηση από την πρωτεύουσα της Κροατίας ήταν προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί (ώρα κεντρικής Ευρώπης) και τους παίκτες περίμενε στο αεροπλάνο, ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος. Φυσικά, μαζί ήταν και τα παιδιά των Βασίλη Σπανούλη, Γιάννη Μπουρούση, Νίκου Ζήση και Στράτου Περπέρογλου και όπως γίνεται αντιληπτό έδωσαν ακόμα πιο ευχάριστο τόνο στο ταξίδι για τη Λιλ.

Οι "πιλότοι" έδειξαν την κορυφή!

Ο Περπέρογλου βρήκε την ευκαιρία να κάτσει δίπλα στη σύζυγό του και στα παιδιά του ενώ πιο μπροστά ο Γιώργος Πρίντεζης με τον Κώστα Σλούκα και τους υπόλοιπους παίκτες της Εθνικής χαλάρωναν λίγο πριν από τις κρίσιμες μάχες. Την ίδια στιγμή οι συνεργάτες του Φώτη Κατσικάρη έριχναν τις πρώτες ματιές στον αυριανό αντίπαλο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και συγκεκριμένα το Βέλγιο.

Τα πειράγματα μεταξύ των παικτών δεν έλειψαν, σε μία άνετη πτήση όπου άπαντες ήταν ανυπόμονοι, ώστε να ξεκινήσουν οι μάχες στην τελική φάση του Ευρωμπάσκετ. Το πλήρωμα του αεροσκάφους ευχήθηκε στην Εθνική ομάδα να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως ήταν το ίδιο αεροπλάνο της AEGEAN που μετέφερε την αποστολή και στο Ζάγκρεμπ, οπότε για όσους πιστεύουν στα γούρια ας το κρατήσουν…

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ