EUROBASKET

Πάρκερ: "Τέλος μετά τους Ολυμπιακούς του 2016"

Πάρκερ: "Τέλος μετά τους Ολυμπιακούς του 2016"

Στο περιθώριο του ενθουσιασμού για την ανάληψη της τελικής φάσης του Eurobasket 2015 από την Γαλλία, ο Τόνι Πάρκερ αποκάλυψε πως η διοργάνωση αυτή αλλά και οι Ολυμπιακοί του Ρίο θα είναι οι τελευταίες του παραστάσεις με τη φανέλα των "τρικολόρ".

Είναι επίσημο. Η Γαλλία θα φιλοξενήσει το Ευrobasket του 2015. Στο Μονπελιέ θα διεξαχθεί ένας από τους ομίλους, στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Λιλ η τελική φάση!

Τον ενθουσιασμό του για την εξέλιξη αυτή δεν μπόρεσε να συγκρατήσει ο Τόνι Πάρκερ, που με ένα μήνυμα στην επίσημη ιστοσελίδα του, εξέφρασε τη χαρά του που οι "τρικολόρ" θα μπορέσουν να υπερασπιστούν τον τίτλο των πρωταθλητών Ευρώπης 2013 μέσα στην έδρα τους.

Γιατί μπορεί φέτος να απείχε από το Παγκόσμιο της Ισπανίας, ο κύκλος του όμως στην εθνική δεν έχει κλείσει ακόμα. Του απομένουν δύο τελευταίες παραστάσεις: το Εurobasket 2015 και οι Ολυμπιακοί του Ρίο το 2016.

"Θα είναι υπέροχα. Είναι τεράστια ευκαιρία το ότι θα μπορέσουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο των πρωταθλητών Ευρώπης μέσα στο σπίτι μας. Το Ευρωμπάσκετ του 2015 στη Γαλλία και οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο το 2016 θα είναι οι τελευταίες μου διοργανώσεις με την φανέλα της εθνικής Γαλλίας. Θα είναι σαν όνειρο το γεγονός ότι θα αγωνιστώ σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση στη Γαλλία και θα προσπαθήσω να κλείσω όμορφα τον κύκλο μου στην ομάδα στους Ολυμπιακούς. Είχα επενδύσει πολλά σε αυτή την υποψηφιότητα. Ο Ζαν Πιερ Σιουτά (πρόεδρος της FFBB), το χειρίστηκε πολύ σωστά και οι προσπάθειες μας ανταμείφθηκαν. Αλλά τώρα, εμείς πρέπει να παίξουμε. Περιμένω να έχουμε μία από τις πιο καλές ομάδες στην ιστορία της χώρας, του χρόνου" ήταν τα όσα έγραψε ο φόργουορντ των Σπερς.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ