EUROBASKET

Παραμένει εκτός ο Μπογκντάνοβιτς

Παραμένει εκτός ο Μπογκντάνοβιτς

Η διάσειση που ταλαιπωρεί τον Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς από την πρεμιέρα του Eurobasket, είναι πολύ πιθανό να τον κρατήσει εκτός μάχης κι από το παιχνίδι με την ΠΓΔΜ (8/9, 22:00).

Η ήττα από την Ελλάδα άφησε την Κροατία πίσω στη μάχη της πρωτιάς του γ' ομίλου. Σα να μην έφτανε αυτό όμως, ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς εξακολουθεί να μην υπολογίζει τον Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα της πρεμιέρας με τη Σλοβενία .

Ο γκαρντ/φόργουορντ των Μπρούκλιν Νετς είδε το παιχνίδι με τη "γαλανόλευκη" από τον πάγκο, κάτι που είναι πολύ πιθανό να συμβεί και με αυτόν απέναντι στην ΠΓΔΜ (8/9, 22:00). Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, οι γιατροί της "χρβάτσκα" δεν έχουν ανάψει ακόμη το "πράσινο φως", επειδή " αυτό που πρέπει να γίνει για να αφήσει πίσω του τη διάσειση είναι να ξεκουραστεί", όπως αναφέρει το ιατρικό τιμ της Κροατίας.

Ακόμη κι έτσι πάντως, η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς πρέπει να πάρει τη νίκη προκειμένου να διατηρήσει τις ελπίδες της για κατάληψη της πρώτης θέσης στον γ' όμιλο του Eurobasket.

Η στιγμή του τραυματισμού

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ