EUROBASKET

Παραιτήθηκε ο Μουλαομέροβιτς από τη Βοσνία!

Παραιτήθηκε ο Μουλαομέροβιτς από τη Βοσνία!

Και το θέατρο του παραλόγου, συνεχίζεται στη Βοσνία! Μετά τους Τελέτοβιτς, Μούσα, Νούρκιτς, ήρθε η σειρά του Νταμίρ Μουλαομέροβιτς να απασχολήσει τη δημοσιότητα. Πως; Παραιτήθηκε!

Αυτά που έγιναν τις τελευταίες 15 μέρες στην Εθνική Βοσνίας, δεν έχουν προηγούμενο. Η ομάδα δεν κατάφερε να προκριθεί στο Eurobasket 2017 παρά το γεγονός ότι είχε ένα πολύ καλό υλικό και μας απασχόλησε σε καθημερινή βάση χάρη στα... καμώματα των πρωταγωνιστών της.

Ο τσακωμός του Μίρζα Τελέτοβιτς με τον Τζανάν Μούσα σόκαρε τον μπασκετικό πλανήτη, πριν ο Γιουσούφ Νούρκιτς των Milwaukee Bucks ξεσπάσει εναντίον... όλων . Η ένταση ήταν συνεχής, στις προπονήσεις, στους αγώνες, στα ταξίδια, με αποτέλεσμα σήμερα, Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, να έρθει και η παραίτηση του Νταμίρ Μουλαομέροβιτς.

Τέσσερις μόλις μήνες μετά την έναρξη της συνεργασίας του με την ομοσπονδία της Βοσνίας, ο Μουλαομέροβιτς τα... βρόντηξε. Ήθελε να ησυχάσει, να μείνει μακριά από την παράνοια των τελευταίων εβδομάδων. Πάλεψε σκληρά για να πείσει τους Νούρκιτς - Τελέτοβιτς να αγωνιστούν στα προκριματικά του Eurobasket, αλλά στο τέλος πέτυχε μια τρύπα στο νερό.

Και έφυγε ως αποτυχημένος, ενώ έκανε ό,τι μπορούσε για να βοηθήσει. Για να συσπειρώσει μια ομάδα "άρρωστη", με πολλά προβλήματα χημείας, αρκετό ταλέντο και καμία, μα καμία συνοχή.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ