EUROBASKET

Παπανικολάου: "Από εδώ και πέρα μόνο τελικοί"

Παπανικολάου: "Από εδώ και πέρα μόνο τελικοί"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για τον προημιτελικό του Eurobasket με την Ισπανία (15/9, 19:30) τονίζοντας πως από εδώ και πέρα υπάρχουν μόνο "τελικοί" και "πόλεμος" για την κατάκτηση ενός μεταλλίου.

Έτοιμος για... πόλεμο είναι ο Κώστας Παπανικολάου, εν όψει του συναπαντήματος με την Ισπανία (15/9, 19:30). Ο 25χρονος φόργουορντ μίλησε στους δημοσιογράφους, λίγο πριν την προπόνηση της Εθνικής ομάδας, τονίζοντας πως " από εδώ και πέρα υπάρχουν μόνο τελικοί".

Ενώ συνέχισε λέγοντας: " Θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Είναι ένα παιχνίδι που σε βάζει στη ζώνη των μεταλλίων".

Απαντώντας σε ερώτηση για το δύσκολο έργο των Γιάννη Μπουρούση και Κώστα Κουφού, είπε: " Θα είναι αντίπαλοι ενός καταπληκτικού παίκτη. Για να βρίσκονται εδώ όμως, ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν. Είμαστε έξυπνος λαός. Δεν είναι όμως μόνο ο Γκασόλ, αφού μιλάμε για μία πολύ ταλαντούχα ομάδα. Αν επικεντρωθούμε μόνο σε έναν, θα μας κάνει τη ζημιά κάποιος άλλος", για να προσθέσει πως το παρελθόν δεν παίζει κάποιο λόγο.

" Η ιστορία είναι πιο πολύ για τον κόσμο και τους δημοσιογράφους. Εμείς επικεντρωνόμαστε στη δουλειά μας μέσα στο παρκέ. Σημασία έχει τι προσδοκίες έχεις ως ομάδα. Θέλουμε να φτάσουμε ψηλά. Δεν το φωνάζουμε, αλλά μέσα μας αυτό θέλουμε και στοχεύουμε. Αύριο (15/9) είναι μια καλή ευκαιρία για εμάς να επανεμφανιστούμε στα μετάλλια", ανέφερε χαρακτηριστικά, πριν κλείσει λέγοντας:

" Το ότι παίζουμε κόντρα στην Ισπανία έχει δημιουργήσει ένα κλίμα με βάση την προϊστορία των αναμετρήσεων. Το παιχνίδι είναι "πόλεμος" από μόνο του. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Γι αυτό το παιχνίδι δουλεύαμε σε όλη την προετοιμασία".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ