EUROBASKET

Οσμάν: "Περισσότερες ευθύνες φέτος"

Οσμάν: "Περισσότερες ευθύνες φέτος"

Εν τη απουσία του Εμίρ Πρέλντζιτς, ο Τσεντί Οσμάν θα αναλάβει περισσότερες και μεγαλύτερες ευθύνες φέτος με την Τουρκία. Αυτό όμως δεν τον προβληματίζει. Το αντίθετο μάλιστα...

Το φετινό καλοκαίρι δεν είναι το πρώτο του Τσεντί Οσμάν στην εθνική ομάδα της Τουρκίας. Είναι όμως το πρώτο που δεν λογίζεται ως... μικρός. Ή, αν προτιμάτε, αυτό στο οποίο θα πρέπει να αποδείξει πως έχει μεγαλώσει, για να αντιμετωπίζεται ως ίσος προς ίσο με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Σε ηλικία 21 ετών, ο γκαρντ/φόργουορντ της Αναντολού Εφές είναι έτοιμος να αναλάβει περισσότερες ευθύνες στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Ευθύνες που προκύπτουν τόσο από τη δική του εξέλιξη τη χρονιά που πέρασε, όσο και από την απουσία του Εμίρ Πρέλντζιτς. Κι ο ίδιος μοιάζει να είναι έτοιμος από καιρό. Τουλάχιστον έτσι δηλώνει...

" Ο κόουτς Αταμάν με πήρε μαζί του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, πίστεψε σε μένα και έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό. Νιώθω ότι έχω περισσότερες ευθύνες φέτος και θα ήθελα να κάνω το επόμενο βήμα στον τομέα των υποχρεώσεων", δήλωσε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA Europe, για να καταλήξει λέγοντας: " Η συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν μεγάλη εμπειρία για μένα. Παρότι είχα μικρό χρόνο συμμετοχής, ήταν σπουδαία υπόθεση για μένα γιατί δεν περίμενα να βρίσκομαι ούτε καν στη δωδεκάδα".

Θυμίζουμε πως οι γείτονες βρίσκονται στον όμιλο - "φωτιά" (αυτόν του Βερολίνου) του Eurobasket, μαζί με τη Γερμανία, την Ισπανία, τη Σερβία, την Ιταλία και την Ισλανδία.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ