EUROBASKET

Οριστικά χωρίς Ντάνστον η Σλοβενία

Οριστικά χωρίς Ντάνστον η Σλοβενία
INTIME SPORTS

Ο Μπράιαντ Ντάνστον είχε συμπεριληφθεί στην προεπιλογή της Σλοβενίας ενόψει Eurobasket 2015 ωστόσο δεν πρόκειται να τεθεί στη διάθεση του Γιούρι Ζντοβτς αφού δεν προλαβαίνει να βγάλει διαβατήριο.

Η ατελείωτη λίστα των νατουραλιζέ ενισχύθηκε με παίκτες που θα κάνουν την εμφάνισή τους στα γήπεδα του Βερολίνου, του Μολπελιέ, της Ρίγα, του Ζάγκρεμπ και της Λιλ, όπου θα πραγματοποιηθεί η τελική φάση του Eurobasket 2015.

Το ίδιο επρόκειτο να συμβεί με τον Μπράιαντ Ντάνστον, ο οποίος αποδέχθηκε αρχικά την πρόταση της Σλοβενίας και βρέθηκε στην προεπιλογή του Γιούρι Ζντοβιτς για την τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Παρ' όλα αυτά, η διαδικασία έκδοση διαβατηρίου για τον Αμερικανό σέντερ δεν παρουσίασε κάποια πρόοδο. Αντίθετα, "κόλλησε" στο Υπουργείο Εσωτερικών, υποχρεώνοντας τον Ντάνστον να απευθύνεται στα Σκόπια !

Στο μεταξύ, η ομοσπονδία μπάσκετ της Σλοβενίας ενημέρωσε ότι η διαδικασία έχει καθυστερήσει ώστε να προλάβει τις ημερομηνίες για το Eurobasket (5-20/9). Εξάλλου ο Αμερικανός σέντερ δεν πληροί μια βασική προϋπόθεση: Δεν έχει μείνει στη Σλοβενία για τουλάχιστον έναν χρόνο.

Οι Σλοβένοι ενημέρωσαν ότι θα καταβάλουν προσπάθειες ώστε να έχουν τον Ντάνστον στη διάθεσή τους στις επόμενες διοργανώσεις, την ώρα που οι Σκοπιανοί θα ήθελαν τον σέντερ της Εφές στην εθνική τους ομάδα, ως νατουραλιζέ.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ