EUROBASKET

Όμορφες (not) αθλητικές στιγμές

Όμορφες (not) αθλητικές στιγμές

Όταν η Ρωσία συνάντησε την Ελβετία, ο Ντμίτρι Κουλάγκιν είχε κέφια, έκλεψε, έτρεξε και σκόραρε, με τον Ντέιβιντ Σαβόι να προσπαθεί να τον σταματήσει άκομψα και δέχθηκε την οργή του (video).

Η Ρωσία άφησε την Ελβετία να την αιφνιδιάσει, στην πρεμιέρα των προκριματικών αγώνων για το Eurobasket 2015 (77-79), αλλά όχι και να γελάσει δυο φορές εις βάρος της. Στη δεύτερη συνάντηση τους οι "αρκούδες" διέσυραν τους αντιπάλους τους (101-56) και ενώ θα υπέθετε κανείς πως όλα κύλησαν όμορφα και ωραία, η πραγματικότητα ήταν τελείως διαφορετική.

Σε κλέψιμο του Ντμίτρι Κουλάγκιν, από τον Ντέιβιντ Σαβόι (στο κέντρο του γηπέδου), ο παίκτης της Ρωσίας έτρεξε και σκόραρε με λέι απ, ενώ ο προσωπικός του αντίπαλος του τραβούσε τη φανέλα. Μόλις η μπάλα κατέληξε στο... πλεχτό, ο Κουλάγκιν γύρισε προς τον Σαβόι και του έριξε σφαλιάρα. Εκείνος πώς αντέδρασε; Κοίταξε το διαιτητή! Αμφότεροι αποβλήθηκαν, ενώ ο "θύτης" τιμωρήθηκε με απουσία από το ματς εναντίον της Ιταλίας (όπου η παρέα του πανηγύρισε άλλη μια νίκη).

Δείτε το video

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ