EUROBASKET

Ολλανδία με... αέρα Κρήτης

Ολλανδία με... αέρα Κρήτης

Ανακοινώθηκαν οι 12 παίκτες που θα εκπροσωπήσουν την Ολλανδία στο προσεχές Ευρωμπάσκετ. Διπλή εκπροσώπηση το Ρέθυμνο στην προσεχή αντίπαλο της Εθνικής Ελλάδος

Έπειτα από 20 χρόνια η Ολλανδία θα βρεθεί και πάλι σε ένα μεγάλο ραντεβού Εθνικών ομάδων. Οι "πορτοκαλί" θέλουν να δείξουν το καλύτερο τους πρόσωπο σε αυτήν την επανεμφάνιση τους σε Ευρωμπάσκετ και ο Τουν Βαν Χέλφτερεν επέλεξε τους 12 παίκτες που θα αναλάβουν να φέρουν εις πέρας αυτό το δύσκολο έργο.

Οι Ολλανδοί, οι οποίοι συμμετέχουν στον Γ' όμιλο μαζί με Ελλάδα, Κροατία, Σλοβενία, Σκόπια και Γεωργία, θα έχουν στις τάξεις τους και δύο παίκτες του ΑΓΟΡ. Πιο συγκεκριμένα στο Ευρωμπάσκετ θα βρεθεί ο Ρόλαντ Σάφτενααρ που πέρσι αγωνίστηκε στην Α1 αλλά και ο Τσάρλον Κλουφ που είναι ένα από τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα των Κρητικών.

Αναλυτικά, οι παίκτες που θα εκπροσωπήσουν τους "πορτοκαλί": Τσάρλον Κλουφ (Ρέθυμνο), Λέον Γουίλιαμς (SPM Shoeters), Γιανίκ Φράνκε (Donar), Βόρθι Ντε Γιονγκ (ZZ Leiden), Άρβιν Σλάγκτερ (SPM Shoeters), Κέες Ακερμπούμ (SPM Shoeters), Μοχάμεντ Κεράζι (ZZ Leiden), Ραλφ Ντε Πάγκτερ (SPM Shoeters), Ρόμπιν Σμέουλντερς (Όλντενμπουργκ), Νίκολας Ντε Γιονγκ (Σολέ), Χενκ Νόρελ (Σαραγόσα), Ρόλαντ Σάφτενααρ (Ρέθυμνο).

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ