EUROBASKET

Οι προκλήσεις των Σκοπιανών

Οι προκλήσεις των Σκοπιανών
INTIME SPORTS

Οι Σκοπιανοί αποδοκίμασαν κατά τη διάρκεια του Εθνικού ύμνου της Ελλάδας, ενώ σήκωσαν υβριστικό πανό. Χωρίς το όνομα χώρας η ελληνική κάλυψη. (VIDEO)

Για μία ακόμα σε ένα παιχνίδι της Ελλάδας με τα Σκόπια δεν έλειψαν οι προκλήσεις. Οι φίλαθλοι της γειτονικής χώρας, για άλλη μια φορά, εμφανίστηκαν στο γήπεδο με σημαίες και κασκόλ που έγραφαν "Macedonia", όμως δεν έμειναν εκεί.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου της Ελλάδας υπήρξαν έντονες αποδοκιμασίες, με μέρος της κερκίδας να φωνάζει "Μακεδονία".

Λίγο νωρίτερα κατά τη διάρκεια της παρουσίασης και του εθνικού ύμνου των Σκοπίων εμφανίστηκε μία τεράστια σημαία με το αστέρι της Βεργίνας. Σαν να μην έφτανε αυτό εμφανίστηκε και ένα πανό, στη βάση του προηγούμενου, το οποίο έγραφε "Kick Hell-ASS!".

Δείτε το σχετικό βίντεο με τα όσα έγιναν κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου:

Οι προκλήσεις των Σκοπιανών

Πρόβλημα και με την τηλεοπτική κάλυψη

Οι προκλήσεις ωστόσο δεν σταμάτησαν εκεί. Οι διοργανωτές είχαν αναγράψει στο σκορ τα Σκόπια ως Μακεδονία με τα αρχικά "MKD".

Αυτό έφερε και την αντίδραση των ελληνικών καναλιών. Τόσο ο OTE TV όσο και ο ΑΝΤ1 στην κάλυψη του αγώνα είχαν καλυμμένο το όνομα των τυπικά γηπεδούχων.

Οι προκλήσεις των Σκοπιανών

Να υπενθυμίσουμε ότι ανάλογα προβλήματα είχαμε και σε προηγούμενες διοργανώσεις. Το 2009 η ΕΡΤ είχε βάλει και εκείνη άσπρο πάνω στο όνομα των Σκοπίων το οποίο αναγραφόταν με "MKD".

Οι προκλήσεις των Σκοπιανών

Δύο χρόνια αργότερα είχε παρουσιαστεί και πάλι το ίδιο πρόβλημα. Αυτή τη φορά στην ελληνική μετάδοση είχε μετατραπεί το "MKD" σε "FYR".

Οι προκλήσεις των Σκοπιανών
TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ