EUROBASKET

Οι Γάλλοι ξεκίνησαν την αντίστροφη μέτρηση

Οι Γάλλοι ξεκίνησαν την αντίστροφη μέτρηση

Παρουσία διαφόρων Γάλλων celebrities, η γαλλική ομοσπονδία ξεκίνησε να μετρά ανάποδα για το προσεχές Eurobasket, με τη χώρα να 'χει ένα όμιλο και την τελική φάση.

Η FFBB κάλεσε εκπροσώπους διαφόρων αθλημάτων, αλλά και της showbiz να γίνουν πρεσβευτές του Eurobasket 2015, με τη λίστα των υποχρεώσεων τους να αφορά και τη συμμετοχή τους σε ματς 3on3 από τώρα έως τον Σεπτέμβριο.

Οι εκδηλώσεις του J-100 (100 ημέρες πριν την εκκίνηση του Πανευρωπαϊκού) ξεκίνησαν την Τετάρτη (27/5), παρουσία των Αλεξίς Αζινσά, Νικολά Μπατούμ και Ρουντί Γκομπέρ. Ο τελευταίος ενημέρωσε " δεν έχω πιάσει μπάλα τις δυο τελευταίες εβδομάδες, γιατί την περασμένη διετία δεν είχα ούτε μια ημέρα για ξεκούραση και χρειαζόμουν αυτήν την αποσυμπίεση. Πέρασα κάποιες ημέρες με την οικογένεια μου και τώρα νιώθω... καινούργιος. Από τις 2/6 ξεκινώ προπονήσεις στις ΗΠΑ. Θέλω να συνεχίσω την εξέλιξη μου". Στα της εθνικής, ενημέρωσε ότι " ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε. Ξέρουμε πως οι 100 ημέρες δεν είναι τίποτα".

Ο Αζινσά ξέρει -θα παίξει- και εξήγησε "είναι πάντα πολύ ενδιαφέρον να παίζεις στην έδρα σου, όπως είναι φυσικό να αυξάνει την πίεση που έχεις. Θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί και να επικεντρωθούμε στη δουλειά μας". Ο Μπατούμ εστίασε στο " το Eurobasket δίνει θέσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες και αυτό κάνει το τουρνουά πολύ πιο ενδιαφέρον. Ξέρουμε τι είχε συμβεί στους τελευταίους οικοδεσπότες (Ισπανία, Σλοβενία), αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε να... αποφύγουμε τις εμπειρίες τους".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ