EUROBASKET

Οι έξι που συνεχίζουν στην προετοιμασία της Ισπανίας

Οι έξι που συνεχίζουν στην προετοιμασία της Ισπανίας

Την Παρασκευή αρχίζει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της Ισπανίας και ο Σέρτζιο Σκαριόλο κατέληξε στους 17 παίκτες που θα πάρουν μέρος σε αυτό.

Δέκα ημέρες προετοιμασίας έχει ήδη κλείσει η Ισπανία, η οποία θα μπει σε άλλη μία μεγάλη διοργάνωση ως φαβορί για το χρυσό μετάλλιο. Η "φούρια ρόχα" βρίσκεται προς το παρόν στη Μάλαγα, όπου το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας μόλις ολοκληρώθηκε και ο Σέρτζιο Σκαριόλο κατέληξε στους έξι (από τους 16) παίκτες που θα συνεχίσουν και στο δεύτερο, το οποίο θα γίνει στη Μαδρίτη.

Στην ισπανική πρωτεύουσα θα συνεχίσουν λοιπόν οι πρωταθλητές με τη Βαλένθια Γκιγιέμ Βίβες, Χοάν Σάστρε, Πιέρ Οριόλα, καθώς και οι Τσάβι Ραμπασέδα, Σέμπας Σάιθ και Ιλιμάνε Ντιόπ. Αυτοί οι έξι παίκτες θα ενωθούν στις 28 Ιουλίου με τους υπόλοιπους 11 της Εθνικής Ισπανίας, που είναι οι Χουάν Κάρλος Ναβάρο, Πάου Γκασόλ, Μαρκ Γκασόλ, Σέρχιο Γιουλ, Σέρχιο Ροντρίγκεθ, Ρίκι Ρούμπιο, Αλεξ Αμπρίνες, Φερνάντο Σαν Εμετέριο, Νίκολα Μίροτιτς, Γουίλι Ερνανγκόμεθ και Χουάν Ερνανγκόμεθ.

Η Ισπανία βρίσκεται στον όμιλο του Ευρωμπάσκετ, ο οποίος θα διεξαχθεί στη Ρουμανία. Οι αντίπαλοι της ισπανικής ομάδας θα είναι η Τσεχία, η Κροατία, η Ουγγαρία, το Μαυροβούνιο και η οικοδέσποινα Ρουμανία.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ